PCtoplamayaçalışaneleman
Hectopat
GPU biraz fazla sıcak duruyor. Cihaz düz zeminde mi?
Yok hocam 2 3 cm yukarıda yine bu şekilde alıyorum değerleri. Sizce değişim istemeli miyim?
GPU biraz fazla sıcak duruyor. Cihaz düz zeminde mi?
GPU kaç watt güç tüketiyor ?Yok hocam 2 3 cm yukarıda yine bu şekilde alıyorum değerleri. Sizce değişim istemeli miyim?
Merhaba lütfen yardım edebilir misiniz yukarıda yazılımsal hata yüzünden demişsin ya bende de Nitro 16 RTX 4050 olan model var FPS düşüşleri oluyor her şeyi yapmama rağmen tüm driverlar tüm Denetim Masası ayarları dahil yaptım mesela Valorant'ta test videolarında 200-250 arası FPS bende 150-180 arası alıyor başka çıkmıyor GTA da 60 70'e düşüyor sizde de böyle mi çözümü var mı ya da değişim falan mı yapayım bir de 32 GB RAM modeli bu yardımcı olur musunuz lütfen
NitroSense Turbo veya performans
Windows yüksek performans
Display moddan denedim sadece NVIDIA yapınca AMD'yi devre dışı bıraktı bende Optimus seçtim only NVIDIA mı seçeyim
Denetim Masası ayarı yaptım hepsine NVIDIA seçtim oyunu ekleyip performans ayarları yaptım
Tamam sağol hemen bi bakacağım olursa yazarımBIOS'a gir. Advanced bölümünde display mod var oradan only NVIDIA al cihazı. Sonra NVIDIA Denetim Masası'na gir 3D ayarlarını oradan yap.
Ayar için YouTube'da berk “rip” tepenin NVIDIA Denetim Masası ayarlarını kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.