666atici
Hectopat
Daha fazla
Dün akşam saatlerinde ilk kez Battlefield 2042 oynadım, sıcaklık değerlerine baktığımda CPU 100 dereceydi. 10 dakika sonra oyunu kapattım fakat PC'yi kapatana kadar CPU sıcaklığı 90 civarlarındaydı bu sürede oyun da oynadım boşta da durdu fakat kayda değer bir soğuma olmadı. Bundan önce hiç böyle bir sorun olmamıştı yine bazı oyunlarda 90 dereceleri görüyordu fakat LoL'de 75-80 derece civarı Minecraft'ta ise 80-85 derece civarlarında oynuyordum. Ama şimde Minecraft'ta 100 derece LoL'de 90 derece civarlarında geziyor. Herhangi bir FPS sıkıntısı ya da donma olmuyor ama laptopun kasasında hissedilir bir sıcaklık farkı var. Çözümü nedir?
Fanlar 6400 RPM'de çalışıyor cihazın altında soğutucu yok fakat arkası yüzeyden 4-5 cm yukarıda.
Şu an boştaykenki değerler böyle.
Bu da Minecraft oynarkenki değerler. Daha önce hiç bu sıcaklıklara yükselmemişti ve dediğim gibi birden oldu BF2042 oynadıktan sonra bir bağlantısı var mı bilmiyorum.
Fanlar 6400 RPM'de çalışıyor cihazın altında soğutucu yok fakat arkası yüzeyden 4-5 cm yukarıda.
Şu an boştaykenki değerler böyle.
Bu da Minecraft oynarkenki değerler. Daha önce hiç bu sıcaklıklara yükselmemişti ve dediğim gibi birden oldu BF2042 oynadıktan sonra bir bağlantısı var mı bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: