Acer Nitro 5 alınır mı?

• Konuyu başlatan Abbadon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 123
  • Görüntüleme 10.175
Bence az daha koy 13500H RTX 4050 cihaz al. Victus'lar güzel.

Bence az daha koy 13500H RTX 4050 cihaz al. Victus'lar güzel.

5K az para mı hocam.

Bu laptop alınır mı? Arkadaşlar. Daha iyi önerisi olan varsa 25K'ya kadar yardımlar için teşekkürler.

Öncelikle merhaba sadece oyun amaçlımı kullanacaksınız bilgisayarı eğer sadece oyun amaçlı ise alabilirsin üstüne biraz daha para koyarsan 12 nesil 4050'li sistemi almanı öneririm ek olarak 8 GB RAM ve SSD ben alalı 1 hafta oldu bilgisayarı Forza 4 gibi bir oyuna girdiğimde fena değil öyle fanlar fazla bir ses çıkarmıyor genelde 3500 RPM hızında dönüyor Ultra ayarlara çektiğim de ise 4500 RPM civarı oluyor eğer fan sesleri ne kadar çıkıyor derseniz ek olarak size özelden yazisip bilgisayar hakkında detay verebilirim fanların sesini de atarim

Watt degerinin yuksek olmasi benim icin bir sey ifade etmiyor. 75-95 Watt RTX4050'yi 140 Watt rtx4050'ye tercih ederim. :) Sizin yuzunuzden insanlar dandik dandik laptoplar aliyorlar sonra konulariyla doluyor buralar.
Rtx 4050 güçlü bir kart olduğu için güncel oyunlarda 70 watt değerlerinde fullhd de maximum saat frekans hızlarına ulaşabiliyor ve bu sebepten dolayı 140watt değerlerine çıkmasıma gerek kalmıyor ama ileride çok daha güçlü grafikli oyunlarda maximum saat frekans hızlarına ulaşabilmek için çok daha fazla watt değerine ihtiyaç duyacak ama 70 watt lık bir ekran kartı tercih ederseniz 70 watt ta maximum saat frekans hızlarına ulaşamayacağı için 140wattlık bir rtx 4050 ye oranla çok daha az fps değeri alacaksınız yada 2k veya 4k bir monitöre bağladığınızda 70wattlık rtx 4050 ile 140wattlık rtx 4050 arasındaki farkı çok daha iyi anlayacaksınız

Son düzenleme:
70wattlık bir rtx 4050 3 yıl sonra güncel oyunlarda ultra ayarları açamaz duruma gelecek ama 140wattlık bir rtx ultra ayarlarda oyunları açmaya devam edebilecek bu durumda 140wattlık rtx 4050 olan bir laptop 70wattlık rtx 4050 olan laptop a göre ileriye dönüp baktığımızda çok daha avantajlı ama tabi anlayana bu arada n11 de satılan ürüne sahibim gayette memunum thunderbolt 4 ten mux switch e kadar herşey mevcut

Watt değeri yükseldikçe performans artar fakat daha çok güç tüketir ama RTX 40 serisi ekran kartlarında wattlar arası çok FPS farkı olmaz.

70wattlık bir rtx 4050 3 yıl sonra güncel oyunlarda ultra ayarları açamaz duruma gelecek ama 140wattlık bir rtx ultra ayarlarda oyunları açmaya devam edebilecek bu durumda 140wattlık rtx 4050 olan bir laptop 70wattlık rtx 4050 olan laptop a göre ileriye dönüp baktığımızda çok daha avantajlı ama tabi anlayana bu arada n11 de satılan ürüne sahibim gayette memunum thunderbolt 4 ten mux switch e kadar herşey mevcut
Panelinde ghosting oldugunu soyluyorlar. Bulaniklik varmis vs.

Panelinde ghosting oldugunu soyluyorlar. Bulaniklik varmis vs.
Hiç yok Acer nitro 5 An515-57 kullanıyorum.
Konudaki linteki 5 ay oldu hiç bir oyunda denk gelmedim şuan cyberpunk 2077 oynuyorum ve 0 takılma veya zorlanma 4 VRAM var 3 GB oyun için çalışıyor yüksek ultra ayar DlSS dengeli olarak açık 60 FPS

Ghost olanlar Büyük ihtimalle yapmamaları gereken ayarı yükselmeye veya düşürmeye çalışmış.
60 Hz yapınca R6 da görüntüde ortadan kopmalar oluyor. Onu net söyleye bilirim.
144hz hiç bir ghos yok.
Panel düz 144hz için üretilmiş 60 Hz word ve benzeri işlerde kullnılınca sorun yok ama aktif dinamik işlerde aksaklık yapıyor diye bilirim.

Hiç yok Acer nitro 5 An515-57 kullanıyorum.
Konudaki linteki 5 ay oldu hiç bir oyunda denk gelmedim şuan cyberpunk 2077 oynuyorum ve 0 takılma veya zorlanma 4 VRAM var 3 GB oyun için çalışıyor yüksek ultra ayar DlSS dengeli olarak açık 60 FPS

Ghost olanlar Büyük ihtimalle yapmamaları gereken ayarı yükselmeye veya düşürmeye çalışmış.
60 Hz yapınca R6 da görüntüde ortadan kopmalar oluyor. Onu net söyleye bilirim.
144hz hiç bir ghos yok.
Panel düz 144hz için üretilmiş 60 Hz word ve benzeri işlerde kullnılınca sorun yok ama aktif dinamik işlerde aksaklık yapıyor diye bilirim.
Dostum sizin panel 17" 3ms tepki suresine sahip buyuk ihtimal farkli bir modele sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı