İnceleme Acer Nitro 5 AN515-58-51U3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@atar1993 siz ne zaman almıştınız?

Sipariş TARİHİ
10 Haziran 2023
Donanım haberde bununla ilgili bir konu açmışlardı. Bayağı kapış gitti o günlerde.

Attım favoriye sürekli kontrol edeceğim. Stoklara girsin fiyatına göre alacağım.

Yav bende 3050 ti laptop var hiç bu testlerde ki gibi performans vermiyor ona göre yeni konu açıcam ayrıca ortalama valorantta 110-100 FPS veriyor sizce normal midir?
Özellikleri:
Rtx 3050 ti (75W olması lazım)
İ5 10300h
Akakçede zamanında favorilere eklemiştim

RAM tek kanaldır. Çift kanal olarak yaparsanız daha yüksek performans alırsınız. Rekabetçi oyunlarda neredeyse 2 katına çıkartıyor. Ayrıca i5 10300H işlemcisi bayağı sorunlu. Sıcaklık kaynaklı darboğaz çok yiyor ve harici bir monitör takmazsanız dahili ekran kartı yüzünden işlemci darboğazı oluşuyor (İnceleme paylaştım bununla ilgili. Valorant'ta 150 FPS'ler alınırken 250 FPS'e çıkıyor harici monitör takıldığında). AIDA64'te sistem kararlılık testi yaparak işlemcinin ne kadar darboğaz yediğini görebilirsiniz.

Merhaba valorant fps'iniz çok yüksek geldi bana, benim sistem rtx 3060 140w ryzen7 6800h 16gb ram 4800mhz yüksek ayarlarda 230fps alıp yüksk ayarlarda 200fps alıyorum. Sorun nerede acaba?

Mer

Merhaba Valorant FPS'iniz çok yüksek geldi bana, benim sistem RTX 3060 140W Ryzen7 6800H 16 GB RAM 4800MHz düşük ayarlarda 230FPS alıp yüksek ayarlarda 200FPS alıyorum. Sorun nerede acaba?

Merhaba Valorant FPS'iniz çok yüksek geldi bana, benim sistem RTX 3060 140W Ryzen7 6800H 16 GB RAM 4800MHz yüksek ayarlarda 230FPS alıp yüksk ayarlarda 200FPS alıyorum. Sorun nerede acaba?

Mer

RAM'iniz tek kanal olabilir. Çok etkiliyor. Ayrıca MUX Switch varsa onu da açmanız gerek. O işlemcide MUX Switch olmadan tam performans almak biraz sıkıntı.

@atar1993 aynı laptopa sahibiz diyebilirim ama benim laptopta sıkıntı varsayılan modda iken hemen hemen her oyunda 92 derecede sabit olması ve fanları ne kadar arttirsamda düşmemesi. Bir de performans moduna alınca bu seferde 100 dereceye sabitliyor kendini düşürmek için fanları yükseltince ise yine ayni 100 derecede kaliyor fakat kasada sıcaklığın azaldığını elimle hissedebiliyorum ama işlemci sıcaklığı hiç oynamıyor. Laptop yeni 2 aylık fanlar temiz macun ise zaten yeni sorun nedir bir türlü çözemedim doğrusu sizde bu durum olmuş muydu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…