Acer Nitro 5 AN515-58 oyunlarda düşük GPU kullanımı

İmam Ink

Hectopat
Daha fazla  
Sorun başlıkta dediğim gibi.

1688110392190.png

Sistem:
Acer Nitro 5 AN515-58
i5 12500H.
RTX 3050 Ti 4 GB VRAM 95 watt.
16 GB RAM 3200MHz.

NVIDIA ayarlara girip tam performans açtın mı güç seçenekleri performans modunu aç bir de GeForce Experience yüklüyse battery Boost 2.0 kapat.

Furmark ile bir benchmark yapın 95 watta kadar çıkabilecek mi bakın. Eğer çıkmıyorsa driverlari ddu ile silin ve tekrar taze kurulum yapın. Ayrıca laptoplarda genelde marka özel uygulamalar oluyor. Acer'in uygulaması ne bilmiyorum ama genelde bu uygulamaları kurunca ekran kartından daha fazla performans alıyorsunuz.

NVIDIA ayarlara girip tam performans açtın mı güç seçenekleri performans modunu aç bir de GeForce Experience yüklüyse battery Boost 2.0 kapat.
yaptım hepsini zaten
Furmark ile bir benchmark yapın 95 watta kadar çıkabilecek mi bakın. Eğer çıkmıyorsa driverlari ddu ile silin ve tekrar taze kurulum yapın. Ayrıca laptoplarda genelde marka özel uygulamalar oluyor. Acer'in uygulaması ne bilmiyorum ama genelde bu uygulamaları kurunca ekran kartından daha fazla performans alıyorsunuz.
tamam deniyim sonra cevap yazarım

Tam performansı nasıl açıyoruz?

Sag tık NVIDIA ayarlarına bas sonra görüntü ayarlarını ön ayarla tıkla sag tarafda benim tercihlerimi kullan tıkla performans a geç sonra 3D ayarları yönetilmesi tıkla tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı