Ekranı 25ms olmasa alınır.
25ms fazla degilmi pek sorun yaratır mı sence başlangıç bilgisayarım ben tam bilmiyorum sıkıntı yarattırmi diye.
Iyi en F/P PC bu bu fiyata ben R5 6600H'lı modelini aldım varsa merak ettigin benzer özellik zaten cevaplarim.
Ben masaüstünden gectim cidden oyun oynamaya hiç uygun degil ona bende katılıyorum bir kere ekranin boyutu 15.6 aşırı ufak geliyor monıtörden sonra.
Erkan'ın küçüklüğü dışında oyun oynarken sıkıntı yaratıyor mu şarjı kaç saat dayanıyor ısınma sorunu yok diye biliyorum doğru mu ve fanı seslimi günlük hayat okul-iş için kullanılır mı bu soruları cevaplarsan sevirim aklıma soru gerilerse daha yazarım yarın bunu alacağım bunları bilmem daha iyi olur.
Arkadaş cevaplamamış ama ben cevaplayayım. Eğer performans moduna alırsanız fanlar gürültülü çalışıyor. Batarya performansı ise vasat sayılır bence. Normal ya da sessiz kullanımda fan sesi normal. Okul-iş için kullanımda ise cihazın boyutu biraz fazla büyük. Tabi yukarıda söylediğim eksilerin geneli bilgisayarın özelinde değil, oyun bilgisayarlarının genel eksi özellikleri.Erkan'ın küçüklüğü dışında oyun oynarken sıkıntı yaratıyor mu şarjı kaç saat dayanıyor ısınma sorunu yok diye biliyorum doğru mu ve fanı seslimi günlük hayat okul-iş için kullanılır mı bu soruları cevaplarsan sevirim aklıma soru gerilerse daha yazarım yarın bunu alacağım bunları bilmem daha iyi olur.
Alınır.Bilgisayar bu, alınır mı? Fiyatı iyi mi? Bu fiyata daha iyisi varsa önerir misiniz?
Eki Görüntüle 1891818
Segmentindeki cihazlar da 25 ms.25ms tercih etmemlisiniz daha iyi panele sahip cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Müşteri hizmetlerini ara ve linkteki ürünün panel bilgisini sor.
Acer Nitro 5 AN515-58-79YK Ghosting Sebebiyle İade Edilmeli mi? | DonanımHaber Forum
Selamlar. Birkaç gün önce Acer Nitro AN515-58-79YK modelini aldım. Korkarak da olsa Vatan'dan almak durumunda kaldım çünkü en az +4 bin lira fark ileforum.donanimhaber.com
Acer Nitro 5 panelinde ghosting oluyor
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i5-12500h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3050ti-4-gb-freedos-15-6-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-nh-qfley-002-p-HBCV00003VNHC5?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v...www.technopat.net
Arkadaş cevaplamamış ama ben cevaplayayım. Eğer performans moduna alırsanız fanlar gürültülü çalışıyor. Batarya performansı ise vasat sayılır bence. Normal ya da sessiz kullanımda fan sesi normal. Okul-iş için kullanımda ise cihazın boyutu biraz fazla büyük. Tabii yukarıda söylediğim eksilerin geneli bilgisayarın özelinde değil, oyun bilgisayarlarının genel eksi özellikleri.
Alınır.
Segmentindeki cihazlar da 25 ms.
Her cihazda başına gelebilecek bir sorun, böyle bir sorun çıkmaz %99 oranla.Eyvallah laptopu aldım kargoda hala inşallah bir sıkıntı çıkmaz ısınma sorunu yok diye duyudum doğru mu almamın en önemli sebebi o çünkü hangi modda kaç derece oluyor Max kaç görüyor ve genel olarak hangi ayarda çalışıyor fanlar ayrıntılı şekilde anlatır misin?
Acer Nitro 5 almayın
böyle bir konu var bu konu hakkında ne diyorsun sence kronikmi yoksa şansmi ben aldım böyle bir şey çıkması yüksekmi sence benim modelde çıkar mı?
İşlemci genel olarak ısınıyor. Fakat performanstan kısmıyor. Fan son modda performans modunda 99 dereceyi gördüğü oluyor fakat genelde sıkıntı çıkmıyor. Zaten ısınma kaynaklı işlemci performanstan hiç kısmıyor. Gayet iyi çalışıyor oyunlarda.Eyvallah laptopu aldım kargoda hala inşallah bir sıkıntı çıkmaz ısınma sorunu yok diye duyudum doğru mu almamın en önemli sebebi o çünkü hangi modda kaç derece oluyor Max kaç görüyor ve genel olarak hangi ayarda çalışıyor fanlar ayrıntılı şekilde anlatır misin?
Acer Nitro 5 almayın
böyle bir konu var bu konu hakkında ne diyorsun sence kronikmi yoksa şansmi ben aldım böyle bir şey çıkması yüksekmi sence benim modelde çıkar mı?