Sadece takılma değil ama dediğim gibi. Çözüme kavuşturamazsak ne olur bilemiyorum.
Dediğiniz gibi yaptım Intel sadece bir güncelleme buldu o da öbür ekran kartının (Intel UHD Graphics 630) indirme gereği duymadım. Ekran kartı sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman Windows ile uyumlu değil hatası aldım. Güncellemeye baktığım zaman Windows sürüm 1909 gelmiş. Onu yükleyip bir de öyle deneyeceğim.
Sürücüleri sildim yükledim, Acer'ın sitesinden sürücü indirip yükledim lakin bir şey değişmedi. Format atacağım şimdi.
Tekrardan merhabalar. Format attım ve CS:GO kurdum ama halen sorunu düzeltemedim. İnternetten baktığım vakit aynı bilgisayar ile 300-350FPS alınırken ben 100 alıyorum. Aşağıya MSI Afterburner ile fotoğraf koyacağım belki bir şey kaçırıyorum. Formattan sonra neler yaptığımı da anlatayım eksiğim varsa vs gözünüze çarpar belki.
Önce Intel'den wi: Fi sürücüsünü indirip kurdum. Ardından Windows güncellemelerden güncellemeleri yaptım. Ardından NVIDIA GeForce Experience ile en güncel sürücüyü kurdum. Bu kadar başka herhangi bir şey yapmadım ama durum düzelmiyor saçma bir şekil de.
Çözünürlüğü düşürdükten sonra FPS 220-250 arasına çıktı. Bu kart için yeterli midir? Öbür oyunlara yarın bakacağım.
Hocam CS:GO zaten grafik tabanlı bir oyun değil yani iyi oynamak için ayarları yükseltmenize gerek yok Full ayarlarda o FPS çok kötü değil diğer oyunları denemeniz lazım.