Acer Nitro 5 FPS düşüyor

anil_1907fb

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Acer marka yeni bir laptop aldım.
i5 12450 h işlemci.
RTX 4050 (140W) ekran kartı.
8 GB DDR 5 RAM mevcut bu sisteme rağmen God of War oyununda FPS düşmesi yemekteyim. Gereksiz yere FPS düşüyor ve epey olumsuz bir deneyim yaşıyorum. Sizce sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?

i5 12450 h işlemci.
8 GB DDR 5 RAM mevcut bu sisteme rağmen God of War oyununda FPS düşmesi yemekteyim. Gereksiz yere FPS düşüyor ve epey olumsuz bir deneyim yaşıyorum. Sizce sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?
RAM düşük hocam. RAM takviyesi öneririm. Maalesef PS oyunlarını PC'ye iyi optimizasyonla getiremediklerinden çok fazla RAM tüketiyor.

i5 12450 h işlemci.
RAM yetersiz, en az 16 şart günümüzde.

RAM yetersiz, en az 16 şart günümüzde.
16 Gb ram sipariş ettim yarın elimde olur 16+8 yapacağım inşallah çözülür, teşekkür ederim

RAM düşük hocam. RAM takviyesi öneririm. Maalesef PS oyunlarını PC'ye iyi optimizasyonla getiremediklerinden çok fazla RAM tüketiyor.
16 Gb DDR5 ram sipariş ettim yarın elimde olur 16+8 yapacağım çözülür inşallah, teşekkür ederim

Yanlış bilgi
16 Gb ram sipariş ettim yarın elimde olur 16+8 yapacağım inşallah çözülür, teşekkür ederim

16 Gb DDR5 ram sipariş ettim yarın elimde olur 16+8 yapacağım çözülür inşallah, teşekkür ederim
Farklı iki marka RAM, mavi ekran hatalarına yol açabilir. Eğer bu durum geçerliyse, ürünü iade edip iki adet 8 GB RAM almanız daha iyi bir seçenek olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 12450 h işlemci.

Selam benim laptopum da seninkiyle aynı sadece işlemcisi i5 12500H olanı.
Sürücülerini vb. kontrol etmeni öneririm. Benjmki de 8 GB RAM ama oyunlarda FPS düşmesi gibi olaylar olmuyor bende. Ama God of War oynamadım hiç onu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı