Acer Nitro 5 şarj olmuyor

Şevki1453

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Acer Nitro 5 serisi aldım alalı 1 hafta oldu ve şimdiden sıkıntılar başladı. Şarj olmuyor ne yapsam olmadı bilgisayar açılıp kapanıyor. Şimdi garantiye yollasam korkuyorum servis çok kötü diyorlar. Kimisi takılı RAM'i alıp düşürüyormuş kimisi para istiyormuş. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Aram bölümüne > CMD yazıp sağ tıklayıp yönetici olarak başlat > powercfg -energy -output c:\energy.html gir > Enter Bas > 60 saniye sonra C: Sürücüsünün içine energy.html şeklinde bir özet çıkaracak > içindeki pil bilgilerini buraya yazın.

Tam detaylı açıklarmısın biraz teknoloji cahilim :)

Bilemiyorum ekranda açılmalar mevcut ekranda sağ tarafta ölü piksel var belli oluyor şimdiden böyle sorunlar var ise ilerisimi düşünemiyorum ben tavsiye etmiyorum kesinlikle sözümün arkasındayım o kadar para verdim
Yani sözünüzün arkasında tabii ki durun ama bu sizin şanssızlığınıza gelmiş maalesef. Bende hiçbiri yok.

Aram bölümüne > CMD yazıp sağ tıklayıp yönetici olarak başlat > powercfg -energy -output c:\energy.html gir > Enter Bas > 60 saniye sonra C: Sürücüsünün içine energy.html şeklinde bir özet çıkaracak > içindeki pil bilgilerini buraya yazın.
Eve gidince yapicam şuan işteyim %30 şarj kaldı bakalım olacakmi olursa dile benden ne dilersen usta 😊👍
Yani sözünüzün arkasında tabii ki durun ama bu sizin şanssızlığınıza gelmiş maalesef. Bende hiçbiri yok.
Çok morelim bozuk 11k para verdim daha adam akıllı oyun bile oynamadim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı