Acer Nitro 5 şarj olmuyor

Şevki1453

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Acer Nitro 5 serisi aldım alalı 1 hafta oldu ve şimdiden sıkıntılar başladı. Şarj olmuyor ne yapsam olmadı bilgisayar açılıp kapanıyor. Şimdi garantiye yollasam korkuyorum servis çok kötü diyorlar. Kimisi takılı RAM'i alıp düşürüyormuş kimisi para istiyormuş. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Adaptör yuvaya 2 kademeli olarak giriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum 1 hafta oldu alalı şarj oluyordu bugün biranda gidip geldi şarj sonra olmadı hiç

Belki faydalı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum dostum malesef başka sorun var aldığıma pişman oldum gerçekten 1hafta oldu alalı kesinlikle tavsiye etmiyorum acer kaliteli diye almıştım Casper excalibur daha iyi çıktı değiştirmiştim bide Acer daha iyi diye

Biliyorum dostum malesef başka sorun var aldığıma pişman oldum gerçekten 1hafta oldu alalı kesinlikle tavsiye etmiyorum acer kaliteli diye almıştım Casper excalibur daha iyi çıktı değiştirmiştim bide Acer daha iyi diye
Hocam maalesef bu tür sorunlar her markada olur. Sizde sorun çıktı diye genelleyemezsiniz. Casper Excalibur'dan tabii ki daha kaliteli, değişim isteyin.

CMD yönetici olarak açın powercfg -energy -output c:\energy.html
Sonu bizimle paylaşın C: Sürücüsünün içine sonucu çıkaracak.
Tam detaylı açıklarmısın biraz teknoloji cahilim :)
Hocam maalesef bu tür sorunlar her markada olur. Sizde sorun çıktı diye genelleyemezsiniz. Casper Excalibur'dan tabii ki daha kaliteli, değişim isteyin.
Bilemiyorum ekranda açılmalar mevcut ekranda sağ tarafta ölü piksel var belli oluyor şimdiden böyle sorunlar var ise ilerisimi düşünemiyorum ben tavsiye etmiyorum kesinlikle sözümün arkasındayım o kadar para verdim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı