Acer Nitro 5 vs Rog Strix G15

Arkadaşlar merhaba öncelikle konu sahibinin laptoplarla ilgili çok bir bilgisi yok . Ben kendisiyle daha benim açtığım konuda konuşurken kendisinin almış olduğu laptopun işlemcisinin amd tarafından max çalışma sıcaklığının 95C olarak belirlendiğini söyledim. Konu sahibi de vahiy mi geldi diyerek alaycı bir şekilde yanıt verdi kendisinin dediğine göre (konu sahibi = christretss) işlemciyi 100C kullanabilirmişiz. O yüzden kendisinin beyanlarını ciddiye almayın . Konuştuğumuz işlemci ise Ryzen 7 6800h laptop işlemcisi. Bende asus rog STRİX G15 G513RW-HF208 rtx 3070ti (150w) amd ryzen 7 6800 h işlemci 32 GB ram (4800) mhz 300 hz 1080p ekrana sahip laptopum var cihaz 5 aylık ve performansı rezalet çok ısınıyor undervolt yapıyorum bu seferde fps ciddi oranda düşüyor. Sıvı termali en kaliteli marka olan thermal Grizzly -Conductonaut ile değiştirdim ve fanlarını pedlerini değiştirip temizledim yine aynı o yüzden asus almayın pişmanlıktır. Herkese iyi forumlar dilerim.

bir önce konuya (işlemci tartışmamıza) şuradan gidip bakabilirsiniz

Asus pişmanlıktır diye bir şey yok, sende oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok. Size sorunlu geldi diye tüm firma batmıyor, ilk şunu kavra sonra hakkımda yorum yap.

2. olarak laptoplar için 90 derece gayet normal, maksimum sıcaklık 95 diye bir şey de yok.

Asus pişmanlıktır diye bir şey yok, sende oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok. Size sorunlu geldi diye tüm firma batmıyor, ilk şunu kavra sonra hakkımda yorum yap.
Öncelikle biraz araştırmanızı tavsiye ederim forumlara bakın bir tek bende mi bu sıkıntı var yoksa çoğu kullanıcıda mı var sizde bunu anlayın önce araştırın sonra yazın kulaktan dolma bilgilerle burada biliyormuş ayağında yatmayın teşekkür ederim.

2. olarak amd kendi sitesine gidip bakabilirsiniz linki aşağıya koydum

Kardeşim, her cihazda sorun yaşayan var diyorum. Bu bir kronik sorun değil diyorum üst segment cihazı bu diyorum. Gelmiş yok bende şöyle yok bende böyle araştır cart curt. Sende oluşan sorun umurumda değil.

2. olarak amd kendi sitesine gidip bakabilirsiniz linki aşağıya koydum

Laptop serin çalışıyor zaten
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2050 asus daha fazla fps veriyor bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…