Acer Nitro 5 yandı

Polat Ağlemdar

Picopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 sahibiydim. Bilgisayar oyun oynarken aniden yandı. Bildiğiniz arada bir kendi kendine kapanıyordu son zamanlarda biraz ağır oyun oynadım. Ondan mıdır acaba bilmiyorum. 2 yere verdim, 2'si de İstanbul'a gönderdi. Tamir olmadı olsaydı da 1600 TL tutuyordu onay vermiştim, olmayınca geri gönderdiler. Besleme kartı yanmış diyorlar, olmadı dediler. Ne yapayım PC'yi?( PC arada ( 1 ayda 1 )bir kendi kendine kapanıyordu direkt shut dön oluyordu )

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kişinin kullanımı buna cevap olmaz ama 7 aydır kullanıyorum bir sorunum yok. Birkaç kişiyle daha konuşmuştum onlar da sorunsuz kullanıyor.
Eski modelden bahsedioz. :) Yazdigimi anlayarak okursan anlaşabilirz aslında.
Yenilere iyi diyorlar, çok nadir birkaç kişide duydum ısınıyor diyenleri, biraz daha para katıp MSI almak en iyisi.
Yok ya MSI'da da oluyor öyle. Arkadaşım da vardı ge serisi ve garanti bittikten sonra anakart yanmis onunda. Aynı sonucu almis konu sahibiyle.
Yenilere iyi diyorlar, çok nadir birkaç kişide duydum ısınıyor diyenleri, biraz daha para katıp MSI almak en iyisi.
Yok ya MSI'da da oluyor öyle. Arkadaşım da vardı ge serisi ve garanti bittikten sonra anakart yanmis onunda. Aynı sonucu almis konu sahibiyle.

10.nesil işlemcili sürümler de bu sorunla karsilasilan bir konu falan gordunuz mu?
Bu mesajınız için yazmıştım. Gözümden kaçmış. Bu kadar ön yargılı olmayın. Siz de önce yazdığınız mesajları aklınızda tutun. Böylece anlaşmazlık çözülür, varsa tabii basit bir cevap için bu kadar gerildiyseniz.

Eski modelden bahsedioz. :) yazdigimi anlayarak okursan anlaşabilirz aslında.

Yok ya MSI'da da oluyor öyle. Arkadaşım da vardı GE serisi ve garanti bittikten sonra anakart yanmis onunda. Aynı sonucu almis konu sahibiyle.

Yok ya MSI'da da oluyor öyle. Arkadaşım da vardı GE serisi ve garanti bittikten sonra anakart yanmis onunda. Aynı sonucu almis konu sahibiyle.

6 ayda bir fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapıyormuymuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı