Acer Nitro KG242YP 23.8" 165Hz 0.5ms alınır mı?

Bütçe
1350TL

IJ3urakPasaI

Kilopat
Daha fazla  
Bu ürün şu an 3 saatlik indirimde arkadaşlar. 1.329,05 TL'ye düştü. Sizce alınır mı? 165 Hz ve IPS panel olması beni heyecanlandırdı. Sizce alınır mı bu fiyata, acele etmeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü piksel olunca kutusu vs. açıldığı için iade almadıklarını okumuştum. Riske girmek istiyorsan neden olmasın?
Müşterilerden birisi ölü piksel garantisi olup olmadığını sormuş. Satıcı "Merhaba , 3 adet sonrasında ölü pixel garantisi vardır." demiş. Bunu göz önünde bulundurarak alınırmı sizce? Tekrar sorayım.

Müşterilerden birisi ölü piksel garantisi olup olmadığını sormuş. Satıcı "Merhaba , 3 adet sonrasında ölü pixel garantisi vardır." demiş. Bunu göz önünde bulundurarak alınır mı sizce? Tekrar sorayım.
Eğer ölü piksel sayısı artmaya başlarsa garantisi devreye giriyor, genelde 1-2 tane ölü piksel çıktığından garantilik bir durum olmuyor. 1-2 ölü piksel çıkması sorun olmazsa alınabilir. Ben kullanıyorum bu monitörü, memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı