Acer Nitro RG271P monitör ölü piksel iade edilmeli mi?

Makavelix

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden Acer Nitro RG271p monitör aldım. Kargo geldiği gibi ölü piksel testine soktum. Ekranın ortasında sadece kırmızı rengi göstermeyip beyaz renkte farklı renge dönen bir pixel var. Monitör ben aldıktan hemen sonra 120 TL indirime girmiş ayrıca. İade etmeli miyim? İade edersem hiçbir şey söylemeden mi göndermeliyim kabul olması için? Görüşleriniz için şimdi de teşekkürler.

O pikseller zamanla çoğalabilir. İade etmenizi öneririm. İade için de kusurlu mal olduğunu ve ölü piksel olduğunu belirtin iadeniz yapılır büyük ihtimal.

hocam araştırdığım kadarıyla bu ölü pixel olarak geçmiyor black sub pixel olarak geçiyor sadece bir renkte siyah gösterdiği için yeşil ve mavi renkte sıkıntı yok.ölü pixelleri koşulsuz alıyorlarmış ama tek renk göstermeyen pixellerden 3-7 arası olması lazımmış
hocam araştırdığım kadarıyla bu ölü pixel olarak geçmiyor black sub pixel olarak geçiyor sadece bir renkte siyah gösterdiği için yeşil ve mavi renkte sıkıntı yok.ölü pixelleri koşulsuz alıyorlarmış ama tek renk göstermeyen pixellerden 3-7 arası olması lazımmış
bu kapsamda almayıp ürünü geri gönderirler ise monitör sürünsün istemiyorum ama çok can sıkıcı bir durum felaket karasız kalmış durumdayım

Hocam araştırdığım kadarıyla bu ölü pixel olarak geçmiyor Black sub pixel olarak geçiyor sadece bir renkte siyah gösterdiği için yeşil ve mavi renkte sıkıntı yok. Ölü pixelleri koşulsuz alıyorlarmış ama tek renk göstermeyen pixellerden 3-7 arası olması lazımmış

Bu kapsamda almayıp ürünü geri gönderirler ise monitör sürünsün istemiyorum ama çok can sıkıcı bir durum felaket karasız kalmış durumdayım

"Ürün vaat ettiklerini yeterli bir biçimde karşılamıyor. Ticaret Bakanlığı'mızın sunmuş olduğu "14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin" cayma hakkını kullanmak istiyorum." İade notunu tam bu şekilde yazarak iade etmiştim ben sıkıntı çıkarmadı satıcı firma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı