@mühendis52 hayır. Bunu ben avukatım arkadaşıma söyledim istediğin aynı şeyi yazacaksın söyledi. Başvurduğum zaman böyleydi değeri şu kadar arttı, elinde cihazı yoksa o an başvurduğunda onları bile özetleyip yazacaksın. Zaten bizde mantıksız gelen şeyler mantıklı oluyor davalarda.
yazacaksın yine isterse görsün veya görmesin. Sen sanki onun yanında şikâyetini anlatır gibi anlatacaksın ki bir şeyler yazarken seni düşündürecek satıcıyı bir şey bırakmayacaksın o da yazacak. Sen bilirsin yine de ben böyle yaparak 2.5k çek falan ayrı etten aldım baktım eş değer ürün kendilerinde yoksa bana kalan zararı aldım. Ben önceki cihazlarımda da zararı aldım. Biraz akıllı olacaksın ve sana misli şeyi bilirkişiye yazdıracaksın. Satıcı kararı vermez senin lehine çıkarsa, isteyeceksin dinlemezse icra memuruyla dilekçe doldurup bunların yanına kadar gideceksin. Sana önerecek ufak şeylerle etkilemeye çalışırlar ya hediye verirler ya da RAM arttıralım diye sana cazip teklif sunarlar. Bunlar zaten cepte önemli olan sana cazip gelecek en iyi şeyi zarar etmeyecek şeyi isteyeceksin. Hatta firmayı Google yorumlara ve Şikayetvar'a da yaz yerine getirmiyorlar gibi o zaman daha etkili hızlı olur. İnsanlar artık satıcılar araştırdıkları için Google ve şikayet yerlerini, satıcıda bunu istemeyecektir. Bundan sonra senin muhatabın satıcı olacak. Ben bir kere servisi vermiştim kazanmamıştım, ama satıcı ismini vererek kazandım.