Acer Swift 3 R6S düşük FPS

Gravax06

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 gün önce Acer Swift 3 model laptop aldım.
Özellikleri:10.nesil Intel Core i5 10210U.
8 GB RAM.
64 Bit X64.
256 GB SSD.
NVIDIA GeForce MX250 2 GB VRAM.
1920X1080 Full HD.
Rainbow Six Siege'nin önerilen ayarlarına bile yetiyor. Ama en düşük ayarlarda bile 30 40 FPS alıyorum. Ayrıca Valorantta da böyle, yardım eder misiniz?

U serisi işlemciler performansa değil güç dengesine bakarlar. Ben de 2 sene önce Intel Core i5 7200u lu bir laptop almıştım. İlk başlarda iyiydi R6 da 60 fps üstü alıyordum güncellemeler sonrası düştü ve laptoplarda ısınma sorunu var. Taşıma zorunluluğun yok ise bundan sonra almanı tavsiye etmem. Özellikle oyun oynayacaksan.

Artı -1 Eksi
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 gün önce Acer Swift 3 model laptop aldım.
Özellikleri:10.nesil Intel Core i5 10210U.
8 GB RAM.
64 Bit X64.
256 GB SSD.
NVIDIA GeForce MX250 2 GB VRAM.
1920X1080 Full HD.
Rainbow Six Siege'nin önerilen ayarlarına bile yetiyor. Ama en düşük ayarlarda bile 30 40 FPS alıyorum. Ayrıca Valorant'ta da böyle, yardım eder misiniz?

Hocam pil ayarlarına bakın performansa çekin.
Pentium B960 bile en Low'da 20FPS alıyor.

Artı -1 Eksi
Güç planını yüksek performansa alın.

Adsız.png

Artı -1 Eksi
8265U işlemci undervolt ve güç tasarrufu modu ile pil kullanımında 31 derece gördüm laptopumda. Şu anda o laptopu abim kullanıyor. [Hackintosh Catalına yükleyip verdim çok memnun]

Artı -1 Eksi
Hocam pil ayarlarına bakın performansa çekin.
Pentium B960 bile en Low'da 20FPS alıyor.

Sağ olun deneyeceğim olursa yazarım.

U serisi işlemciler performansa değil güç dengesine bakarlar. Ben de 2 sene önce Intel Core i5 7200U'lu bir laptop almıştım. İlk başlarda iyiydi R6 da 60 FPS üstü alıyordum güncellemeler sonrası düştü ve laptoplarda ısınma sorunu var. Taşıma zorunluluğun yok ise bundan sonra almanı tavsiye etmem. Özellikle oyun oynayacaksan.

Rainbow'u açtığımda 100 110 fos alıyorum 10 dk olmadan PC acayip ısınıyor acaba bu yüzden midir?

Sağ olun deneyeceğim olursa yazarım.

Rainbow'u açtığımda 100 110 fos alıyorum 10 dk olmadan PC acayip ısınıyor acaba bu yüzden midir?

Ayrıca 1 saat önce 200 TL'ye Rampage soğutucu aldım faydası olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı