Sırf yasal olarak zorunlu diye açılmış bir teknik servis yaşama tutunmak için yolacak tavuk arıyor.mp4
Anakart ne alaka?
Anakart ne alaka?
Sırf yasal olarak zorunlu diye açılmış bir teknik servis yaşama tutunmak için yolacak tavuk arıyor. MP4.
Anakart ne alaka?
Hocam konu dışı gibi olacak ama laptopun model kodunu yazar mısınız? Laptopta nasıl bir konfigürasyon var merak ettim.
Çok saçma. Benim laptopun da ekranına görüntü gelmiyordu, servise gönderdim anakart ekran değişecek dediler. Laptopu göndermeden önce incelemiştim, EDP kablosunun lehimi kopmuştu.Ne bileyim RAM ve SSD taktik tek. Bu resim taktıktan sonra çektim.
Dikkatli bakarsanız fanlarin oraya kirli olduğu belli oluyor Mart'ta çekmişim fotoyu.
O zaman tüketici hakem heyeti yolu gözüküyor size hocam. Şikâyetçi olmanız şart. Olur mu bilmem ancak Acer'ın yurt dışındaki bir desteği ile iletişime geçmeye çalışın belki onlar yardımcı olabilir bu konuda. Bizim Türkler kazıklamayı biraz seviyor maalesef ki.Kendileri açıklamıştı RAM ve SSD yükseltmeleri donanıma zarar verilmedikten sonra garantiyi bozmuyor diye. Laptopu geri yollasınlar bunlar yolacak kaz arıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.