Acer teknik servis 46 bin TL ücret çıkardı

Sırf yasal olarak zorunlu diye açılmış bir teknik servis yaşama tutunmak için yolacak tavuk arıyor. MP4.

Anakart ne alaka?

Ne bileyim RAM ve SSD taktik tek. Bu resim taktıktan sonra çektim.

Dikkatli bakarsanız fanlarin oraya kirli olduğu belli oluyor Mart'ta çekmişim fotoyu.

Dosya Ekleri

• 20230327_173119.jpg
    20230327_173119.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 323
Ne bileyim RAM ve SSD taktik tek. Bu resim taktıktan sonra çektim.

Dikkatli bakarsanız fanlarin oraya kirli olduğu belli oluyor Mart'ta çekmişim fotoyu.
Çok saçma. Benim laptopun da ekranına görüntü gelmiyordu, servise gönderdim anakart ekran değişecek dediler. Laptopu göndermeden önce incelemiştim, EDP kablosunun lehimi kopmuştu.

Teknik servisleri topluca servise sokmak lazım. Hepsi bozulmuş.

Kendileri açıklamıştı RAM ve SSD yükseltmeleri donanıma zarar verilmedikten sonra garantiyi bozmuyor diye. Laptopu geri yollasınlar bunlar yolacak kaz arıyor.
O zaman tüketici hakem heyeti yolu gözüküyor size hocam. Şikâyetçi olmanız şart. Olur mu bilmem ancak Acer'ın yurt dışındaki bir desteği ile iletişime geçmeye çalışın belki onlar yardımcı olabilir bu konuda. Bizim Türkler kazıklamayı biraz seviyor maalesef ki.

Dostum şaka mi bu? Bende de Acer Nitro var. Bu fiyata 2 tane laptop alirsin kesinlikle o parayı verme. 100klik laptop olsa bile anakart o kadar etmez bu nasıl bir fiyattır şikayet et gerekirse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı