Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Yanlış bilgi
Kullandığı panel budur:
Fiyat/performans bir panel olduğunu söyleyebilirim.

Monitör güzel ancak siyah tekdüzelik performansında biraz kötü sonuçlar veriyor.
AOC 24G2SP veya MSI G2412 daha iyi bir seçim olacaktır. 27 inç isteniyorsa da AOC 27G4X var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığı panel budur:

Monitör güzel ancak siyah tekdüzelik performansında biraz kötü sonuçlar veriyor.
AOC 24G2SP veya MSI G2412 daha iyi bir seçim olacaktır. 27 inç isteniyorsa da AOC 27G4X var.
Hocam panel modelini nereden buldunuz? Epey aradım ama görememiştim.

Kullandığı panel budur:

Yanlış bilgi. Bu panel 350+ nit parlaklığa ulaşabiliyor. Konuda paylaşılan model 250nit civarında parlaklığa sahip. Ve panel 144Hz yani kesinlikle bu panel değil.

Kesin olmamakla birlikte aşağıdaki paneli kullandığını düşünüyorum.

@88602 hocam peki Philips Evnia 27M2N5500 ile karşılaştırıldığında sonuç ne olur? Fiyatları farklı ama buradaki Acer ile aralarında git gel yaşıyorum.
Parlaklık ve kontrast konusunda ciddi derecede fark var. Hatta 250 nit civarı bir fark var diyebilirim. Bu monitörün kontrastı 1000:1 civarıyken Philips'de 1250:1 civarında.

Yanlış bilgi. Bu panel 350+ nit parlaklığa ulaşabiliyor. Konuda paylaşılan model 250nit civarında parlaklığa sahip. Ve panel 144Hz yani kesinlikle bu panel değil.
Benim baktığım model bu:
Paylaştığım panel buradakine gayet de uyuyor.

Yanlış ise Acer'in isim modellendirme konusundaki kötülüğüne kurban gitmişim demektir.

@88602 hocam peki Philips Evnia 27M2N5500 ile karşılaştırıldığında sonuç ne olur? Fiyatları farklı ama buradaki Acer ile aralarında git gel yaşıyorum.
Philips Evnia 27M2N5500 daha iyi ancak o fiyatı haketmiyor. Şu daha iyi bir seçim olur:

Hocam panel modelini nereden buldunuz? Epey aradım ama görememiştim.
Panelook'ta çoğu panel bulunuyor ama hepsi değil. Bazı panellerde de bilgiler eksik verilmiş olabiliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı