Sanki fazla para vermeye gerek yok.Bu ürün daha iyi sanırım hocam. Bütçede sorununuz yoksa bu daha iyi olur gibi.
Sanki fazla para vermeye gerek yok.Bu ürün daha iyi sanırım hocam. Bütçede sorununuz yoksa bu daha iyi olur gibi.
Bana göre de maddi açıdan Acer daha mantıklı geldi. Aralarında aman aman bir fark yok kağıt üzerinde yazan özelliklerine bakılınca. Panel kalitelerini bilmiyorum. @Saint Lucia ve @88602 umarım Acer hakkında bilgiye sahiptir.Sanki fazla para vermeye gerek yok.
Inolux olma ihtimali var, Acer benzer modellerinde kullanmış.Bana göre de maddi açıdan Acer daha mantıklı geldi. Aralarında aman aman bir fark yok kağıt üzerinde yazan özelliklerine bakılınca. Panel kalitelerini bilmiyorum. @Saint Lucia ve @88602 umarım Acer hakkında bilgiye sahiptir.
Bence de hocam ama bütçe sıkıntısı yoksa diğerini alması daha iyi olur gibi.Sanki fazla para vermeye gerek yok.
Hocam panel modelini nereden buldunuz? Epey aradım ama görememiştim.Kullandığı panel budur:
0.0.0.0 - Please verify yourself to continue
www.panelook.com
Fiyat/performans bir panel olduğunu söyleyebilirim.
Monitör güzel ancak siyah tekdüzelik performansında biraz kötü sonuçlar veriyor.
AOC 24G2SP veya MSI G2412 daha iyi bir seçim olacaktır. 27 inç isteniyorsa da AOC 27G4X var.
Yanlış bilgi. Bu panel 350+ nit parlaklığa ulaşabiliyor. Konuda paylaşılan model 250nit civarında parlaklığa sahip. Ve panel 144Hz yani kesinlikle bu panel değil.Kullandığı panel budur:
0.0.0.0 - Please verify yourself to continue
www.panelook.com
Fiyat/performans bir panel olduğunu söyleyebilirim.
Monitör güzel ancak siyah tekdüzelik performansında biraz kötü sonuçlar veriyor.
AOC 24G2SP veya MSI G2412 daha iyi bir seçim olacaktır. 27 inç isteniyorsa da AOC 27G4X var.
Parlaklık ve kontrast konusunda ciddi derecede fark var. Hatta 250 nit civarı bir fark var diyebilirim. Bu monitörün kontrastı 1000:1 civarıyken Philips'de 1250:1 civarında.@88602 hocam peki Philips Evnia 27M2N5500 ile karşılaştırıldığında sonuç ne olur? Fiyatları farklı ama buradaki Acer ile aralarında git gel yaşıyorum.
Benim baktığım model bu:Yanlış bilgi. Bu panel 350+ nit parlaklığa ulaşabiliyor. Konuda paylaşılan model 250nit civarında parlaklığa sahip. Ve panel 144Hz yani kesinlikle bu panel değil.
Philips Evnia 27M2N5500 daha iyi ancak o fiyatı haketmiyor. Şu daha iyi bir seçim olur:@88602 hocam peki Philips Evnia 27M2N5500 ile karşılaştırıldığında sonuç ne olur? Fiyatları farklı ama buradaki Acer ile aralarında git gel yaşıyorum.
Panelook'ta çoğu panel bulunuyor ama hepsi değil. Bazı panellerde de bilgiler eksik verilmiş olabiliyor.Hocam panel modelini nereden buldunuz? Epey aradım ama görememiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.