Aynen dediğiniz şekilde oluyor ama o tarafa doğru yönelince normalleşiyor durum.Hocam sendede yanlardan bakınca ekran sararıyor/turunculaşıyor mu?
Tam önüne oturuncada sol ve sağ alt köşe sarımtırak/turuncu oluyor mu?(özellikle siyahlarda).
Aynen dediğiniz şekilde oluyor ama o tarafa doğru yönelince normalleşiyor durum.Hocam sendede yanlardan bakınca ekran sararıyor/turunculaşıyor mu?
Tam önüne oturuncada sol ve sağ alt köşe sarımtırak/turuncu oluyor mu?(özellikle siyahlarda).
Hocam nasıl yaptınız? Bu ekran yerine information ekranı açılıyor.Merhaba arkadaşlar.
Monitörü ben cumartesi günü sipariş etmiştim ve pazar günü de elime ulaştı.
Genel olarak monitörden memnunum. Ghosting sorunu ile karşılaşmadım oyunlarda. Extrem ayarına alınca biraz Ghosting oluşuyor ufo testinde.
Işık sızması farketmedim ama bakış açısına göre köşelerde bir parlaklık oluşuyor, o tarafa doğru yönelince o parlaklık gidiyor. Bu bir sorun mudur bilemedim.
Ayak malumunuz sabit şekilde. bu durum biraz tuhaf geldi ama monitör yükseltici apartlar ile bu sorunu halletmeye çalışacağım.
Servis paneline ulaşmak için bu linkte yer alan bağlantıdaki yorumlar kısmına bakabilirsiniz. Ben yine de aşağıya adımları yazıyorum.
Benim panel resmini de ekliyorum.
- Turn off your monitor.
- Hold the 4th button from the top one (the button just above the joystick button) for a few seconds.
- Turn on your monitor while still holding that 4th button.
- Bring up the monitor menu.
- Press the 2nd button from the top one.
Monitörü arkadaki tuş ile kapatın. 10 saniye bekleyin. Arkadaki joystik tuşunun hemen üzerindeki (4. tuş) tuşa basılı tutarak yine 10 saniye bekleyin ve 4. tuşa basılı tutarken monitör açma tuşuna (1. tuş) bir kez basın. Ekran gelince 4. tuşu bırakın. Sonra 2 defa açma-kapatma tuşunun altında (2. tuş) 2 kere basın.Hocam nasıl yaptınız? Bu ekran yerine information ekranı açılıyor.
Teşekkürler. AU Optronics model diğer panel gelse daha memnun olurdum sanırım.Merhaba arkadaşlar.
Monitörü ben cumartesi günü sipariş etmiştim ve pazar günü de elime ulaştı.
Genel olarak monitörden memnunum. Ghosting sorunu ile karşılaşmadım oyunlarda. Extrem ayarına alınca biraz Ghosting oluşuyor ufo testinde.
Işık sızması farketmedim ama bakış açısına göre köşelerde bir parlaklık oluşuyor, o tarafa doğru yönelince o parlaklık gidiyor. Bu bir sorun mudur bilemedim.
Ayak malumunuz sabit şekilde. bu durum biraz tuhaf geldi ama monitör yükseltici apartlar ile bu sorunu halletmeye çalışacağım.
Servis paneline ulaşmak için bu linkte yer alan bağlantıdaki yorumlar kısmına bakabilirsiniz. Ben yine de aşağıya adımları yazıyorum.
Benim panel resmini de ekliyorum.
- Turn off your monitor.
- Hold the 4th button from the top one (the button just above the joystick button) for a few seconds.
- Turn on your monitor while still holding that 4th button.
- Bring up the monitor menu.
- Press the 2nd button from the top one.
Hocam hangi 250cd mi 350cd mi geldiğini nasıl anlayacağız?Amazonun indirim üstüne ek indirim yapınca aradaki fiyat farkını ödememesi canımı sıksa da güzel ürün sayılır.
Bana sanırım 350cd parlaklık olan model gelmiş. Geceleri çok belirgin şekilde anlıyorum.
Hocam hangi 250cd mi 350cd mi geldiğini nasıl anlayacağız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.