- Katılım
- 10 Nisan 2016
- Mesajlar
- 10.129
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 15
Dost o zaman iyi demiyelim. Fiyatına göre uygun diyelim.
Bir urunu fiyatindan bagimsiz konusmak imkansiz zaten. O yuzden genel anlamda iyi bir cihaz.
Dost o zaman iyi demiyelim. Fiyatına göre uygun diyelim.
Bir urunu fiyatindan bagimsiz konusmak imkansiz zaten. O yuzden genel anlamda iyi bir cihaz.
Kusuru birden fazla ise iyi cihaz sayılmaz. Parayı çöpe atmaktan farkı yok. Bana göre Acer şu an alınacak cihaz değil vesselam. İsteyen alsın.
Valla Macbook'lar da bile sıkıntılı çok çıkıyor. Evet bu bazı markalarda daha çok bazı markalarda daha az çıkıyor ama bence şansta önemli. Elbette ki güvenilir ve servisi iyi bir marka seçmeliyiz. Burada önemli olan ürün sıkıntılı gelirse alacağımız destek ama HP, Acer, Asus vs. bunlar özellikle oyun Lapotpların da servis konusunda birbrinden çokta farklı değil.Dost teknoloji şans işi değil. Kullanılan malzeme kalitesi ile alakalı. O eskide kaldı. Her şey insan eli değmeden robotlarla yapılıyor.
Kaldi ki onceki Nitro kasalari da oyle Casper'la kiyaslanacak kadar kotu değildi yani.
Valla Macbook'lar da bile sıkıntılı çok çıkıyor. Evet bu bazı markalarda daha çok bazı markalarda daha az çıkıyor ama bence şansta önemli. Elbette ki güvenilir ve servisi iyi bir marka seçmeliyiz. Burada önemli olan ürün sıkıntılı gelirse alacağımız destek ama HP, Acer, Asus vs. bunlar özellikle oyun Lapotpların da servis konusunda birbrinden çokta farklı değil.
Evet benim kullandığım kasa 2022 değil ama oldukça memnunum. Parmak izi bırakması dışında bir sorunu yok. Oldukça sağlam ve gerçekten oldukça serin. Şöyle benim cihazın sıcaklık değerleri videosu bırakıyorum. Aşağıdaki cihazla tek fark ben RAM'i 16 GB yaptım.
Hocam bende bu 2 laptop arasında kaldım. Ve hala kararsızım.
Acer'daki olumsuzluklarım şunlar:
Yükseltmek ve freedoos gibi şeylerle uğraşmamak (kolay densede eksik driver gibi şeylerle uğraşmak istememem)
Pek çok sıkıntıları konu edilmesi
Ekran küçüklüğü
Victus'da sadece screen wobble sıkıntısı kafamı kurcalıyor. Oyun esnasında klavye kullanırken oynuyorsa ekran sıkıntı. Acer için kafamdaki tüm olumsuzluklar Victus'da artı yönde. Bakalım hala düşünüyorum. En son Vatan'a gidip canlı bakmam gerekecek Victus'a.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.