Acı bağımlılığından kurtulma

Allah razı olsun, sağ olun. Amin. Sizlere de inşallah. Sizin mutlu olmanızı istiyorum. Her zaman mutlu olun. Sizin gibi iyi insanla tanıştığıma çok mutlu oldum. İnşallah başka konuda görüşmek üzere. Allah'a emanet olun sizde. Kendinize iyi bakın. :) :) iyi forumlar...

Teşekkür ederim hocam bende çok mutlu oldum sizinle tanışdığıma. Dertler paylaşdıkca azalır derlerdide inanmazdım sayenizde az da olsa azaldı hocam. İyi forumlar :D.

Teşekkür ederim hocam bende çok mutlu oldum sizinle tanışdığıma. Dertler paylaşdıkca azalır derlerdide inanmazdım sayenizde az da olsa azaldı hocam. İyi forumlar :D.

Ben 1 aydır buradayım. Siz harikasınız, bunu unutmayın. Gerçekten öyle oldu, kendimi bende daha iyi hissediyorum; sizin sayenizde. Allah razı olsun. Sevdiğinizle beraber mutlu olmanız dileğimle. Yakın zamanda her şey normale dönecek. Canınızı sıkmayın. Kendinize iyi bakın. İyi forumlar. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı