Açığa Geçilip Kendini Geliştirmek Mantıklı mı?

Babanızı ikna edip ondan bir yıl kadar süre isteyebilirsiniz. Bu süre içerisinde hem açıktan okuyup hem de kendinizi geliştirip kazancınızı arttırabilirseniz belki babanız bu başarınızın üstünde durup sizi daha üst seviyeye çıkarmak için adımlar atabilir.

Okulunuz olmasına rağmen aylık 600-700 götürüyorsanız. Açıkta daha bol vaktiniz olacaktır. Tahminimce daha iyi kazanırsınız. Bir şansınızı deneyin. Olmazsa seneye açıktan çıkarsınız. @Silinen üye hocam ortam olmayınca kötü diyor ama açık okumanın en iyi avantajı sizi rahatsız edecek kimse yok. Eğitim düzeniniz müdür değil sizin elinizde oluyor. O yüzden en iyi avantajı da bu. İstediğiniz zaman ara da verebiliyorsunuz bu yüzden de herkes gibi aynı anda aynı şeyi yapmanıza da gerek yok.

Kardeşim meslekte okuyor ortam yüzünden mesleki açığa geceğim diyor ne olduğunu sorunca 9 saat okuldaki arkadaşları ile meslek dersine gidiyor diğer saatler açıktan devam diyor ama ben Anadolu da okuduğum için pek anlamıyorum.

Eklemeyi de unuttum. @Silinen üye hocamın da dediği gibi iyi bir program hazırlanmadığı sürece veya programa uymadan kafanıza göre takıldığın sürece verimsiz oluyor. Ama okuldaki gibi kendinize 8 Saat'lik ders programı ve saatler hazırlayıp ona uyarsanız okuldan daha iyi oluyor.

Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Benim vurgulamak istediğimi çok güzel yakalamışsınız. Ben tekil olarak programa uymayan birisi olduğum için bu konu da uyarmak istedim. Başlarda geç kalkmaya başladım. Sonra çok fazla mola vermeye başlıyorsun. Düzen bozuluyor.

Ama çalışırsan okuldan daha verimli mi?
- %100 evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı