Sinavlar icin kitaplar var halk egitimden alip ordan calisabilirsin. Ders çalışmak ise sana kalmis ama bence her gun en az 1 saat calismakla basla ve zaman geçtikçe arttir.
Her dersten 1 kere sınav mı oluyoruz? ve olduğumuz zaman bütün kitaptan mı soruyorlar yani bütün ünitelerden sorumlu muyuz?Halk eğitim merkezinin verdiği kitaplara çalışabilirsiniz ve kitapta mevcut olan tüm konulardan sorumlusunuz. Benim tavsiyem, açık lise sınavları için çıkmış sorulara da kesinlikle bakın. Genellikle benzeri ya da aynısı çıkıyor, soruları zor olmuyor.
Evet 1 kere. Eğer gecemezsen sonraki sefer tekrar girebiliyorsun, 3 defa gecemezsen o dersten muaf oluyorsun. Edebiyat hariç ondersten zorunlu gecmelisin.Her dersten 1 kere sınav mı oluyoruz? ve olduğumuz zaman bütün kitaptan mı soruyorlar yani bütün ünitelerden sorumlu muyuz?
Her dönem her dersten 1 sınav yani anladım.Evet 1 kere. Eğer gecemezsen sonraki sefer tekrar girebiliyorsun, 3 defa gecemezsen o dersten muaf oluyorsun. Edebiyat hariç ondersten zorunlu gecmelisin.
Hayır sadece o dönem den. Diyelim Matematik 4 var sende demektir ki 10. Sınıf ikinci dönem tüm konular. 20 soru var, 9 doğru yaptın mı geciyon.
Burayı anlamadım.Diyelim Matematik 4 var sende demektir ki 10. Sınıf ikinci dönem tüm konular. 20 soru var, 9 doğru yaptın mı geciyon.
Açığa geçtikten sonra sınıf şeyi bitiyor, dönem oluyor. Örn. Ingilizce 1 (9.Sınıf 1.dönem), İngilizce 2 (9. Sinif 2. Dönem). Ingilizce 3 (10. Sınıf 1. Dönem) oluyor. Öyle devam ediyor ta 8 e kadar. Tabi hepsi 8 e kadar devam etmiyor. Örn. Sayısal dersler 4 ten (10. Sınıf 2. Dönem) sonra bitiyor.Her dönem her dersten 1 sınav yani anladım.
Burayı anlamadım.
Açığa geçtikten sonra sınıf şeyi bitiyor, dönem oluyor. Örneğin. İngilizce 1 (9.sınıf 1.dönem), İngilizce 2 (9. sinif 2. dönem). İngilizce 3 (10. sınıf 1. dönem) oluyor. Öyle devam ediyor ta 8'e kadar. Tabii hepsi 8'e kadar devam etmiyor. Örneğin. Sayısal dersler 4'ten (10. sınıf 2. dönem) sonra bitiyor.
Sınav da sana 20 soru soruluyor. 9 soruyu bildiginde dersten yani o dönemden geçmiş oluyorsun.
Yani edebiyat 5'e girdin diyelim, 9 doğru yaptın. Edebiyat 5'ten geçmiş oluyon.
Evet, eski derslerden de birkac tane ekleyebilirler, mesela benim arkadaş o da 11. sınıf. Eylül de geçmişti. Ama matematik 1 den 4 e kadar da sorumluydu.He anladım ben şu an 11. sınıfım 2. döneme gireceğim yani İngilizce 6 ya mı girmiş olacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.