7 Ekime kadar geçebiliyorsunuz.Merhaba ben sağlık meslek öğrencisiyim 12. sinif yarin stajim var ama ben düz acik liseye gecmek istiyorum gecebilir miyim?
Ee yarin stajim varda staj sıkıntı çıkarmaz dimi gecebilirim yani duz liseye7 Ekime kadar geçebiliyorsunuz.
Tam olarak bilgim yok yanlış bilgilendirmeyeyim ama sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum. Gidip okul müdürüyle konuşun. Bütün detayları size anlatır.Ee yarin stajim varda staj sıkıntı çıkarmaz dimi gecebilirim yani duz liseye
Ben 12. sınıf sağlık meslek öğrencisiyim. Yarın stajım var ama gitmeyip açığa geçmek istiyorum. Sıkıntı çıkar mı düz liseye?Tabii ki verebilirim. Öncelikle açık lisede vaktin tamamı sana kalacağı için bu vakti evde yatarak değerlendirirsen oldukça zarar olacaktır senin için. Eğer çalışırım diyorsan bence geçmende bir problem yok.
Ben 12. sınıf sağlık meslek öğrencisiyim. Yarın stajım var ama gitmeyip açığa geçmek istiyorum. Sıkıntı çıkar mı düz liseye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.