Açıktan okuyup çalışmak mantıklı mı?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 9.sınıfa geçeceğim pek iyi bir puan alamadım LGS'den, mbpo puanımda ortalama, yani kısacası iyi bir okula gidemeyeceğim. Açıktan okuyup bir işe girmeyi düşünüyorum, zaten pek okul okuma hevesimde yok. En azından çalışıp para kazanırım diye düşünüyorum, mantıklı mı sizce?

Açıkta o sınavları başarıyla geçebileceğini düşünüyorsan geçebilirsin. Ancak açığa geçmekte zorlaştı.

Açığa geçmek zorlaştı.

Açığa geçmek zor diye biliyorum.

Örgün eğitimden açık liseye geçmek zor. Arkadaş doğrudan açık liseye geçeceği için sorun olmaz ve açık lise mantıklı olur hatta MESEM'e gidip meslek öğrenebilirsiniz. Meslek öğrenmeniz ilerleyen zamanlarda faydalı olabilir.

Örgün eğitimden açık liseye geçmek zor. Arkadaş doğrudan açık liseye geçeceği için sorun olmaz ve açık lise mantıklı olur hatta MESEM'e gidip meslek öğrenebilirsiniz. Meslek öğrenmeniz ilerleyen zamanlarda faydalı olabilir.
Arkadaş söylemiş

Kesinlikle mantıklı liseyi bitirmiş biri olarak söylüyorum lise vakit kaybıdır günde 10 saatinizi lisede heba etmeyin onun yerine kendi odanızda evinizde çalışacağınız 2 saat ders lisenin 10 saat dersinden daha iyidir saçma öğrenciler yok saçma öğretmenler yok ödev derdi yok diğer saçma sıkıntılarda yok keşke açıktan okusaydım hocam.

Kesinlikle mantıklı liseyi bitirmiş biri olarak söylüyorum lise vakit kaybıdır günde 10 saatinizi lisede heba etmeyin onun yerine kendi odanızda evinizde çalışacağınız 2 saat ders lisenin 10 saat dersinden daha iyidir saçma öğrenciler yok saçma öğretmenler yok ödev derdi yok diğer saçma sıkıntılarda yok keşke açıktan okusaydım hocam.

Hocam orası öylede eğer arkadaş bir meslek edinmek istiyorsa meslek lisesine gitmesi daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı