Adata 120 GB SU650 düşük yazma hızı problemi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Anakartım SATA 2 destekli ve Windows'um AHCI mod seçili olarak yüklendi. Teste ilk başladığım zaman yazma hızım +220 MB\s hızını görmekte ancak daha sonrasında 20-50 MB\s hızına inmekte. Neden böyle bir yavaşlama söz konusu sizce? Okuma hızında bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyon yaptıktan sonra sanırım yazma hızı normale döndü.
Hangi optimizasyonu yaptınız? SSD Optimization olanı mı yoksa OS Optimization olanı mı? Zira OS Optimization yazan yerde Defragmentation (Disk Birleştirme) kelimesini gördüm. Çalışma prensibi HDD'den farklı olduğu için disk birleştirme işlemi SSD için tavsiye edilmiyor.

""ADATA işte" dediğiniz firma şuan en iyi bellek ve depolama üreticilerinden arkadaş sata 2 kullandığı için değerler böyle lütfen bilmeden marka kötülemeyin.
Aldığım Laptopların içinde ADATA marka SSD'ler 3 kere elimde patladı/bozuldu şirket verilerim gitti. Bana 1 aylık vakit kaybı şirkete nakit kaybı yaşattı. Ben tecrübelerime dayalı kötülüyorum.

Aldığım Laptopların içinde ADATA marka SSD'ler 3 kere elimde patladı/bozuldu şirket verilerim gitti. Bana 1 aylık vakit kaybı şirkete nakit kaybı yaşattı. Ben tecrübelerime dayalı kötülüyorum.
Teknoloji biraz şans işi ancak 4 tane SSD hala aynı hızda çalışıyor bende.

Teknoloji biraz şans işi ancak 4 tane SSD hala aynı hızda çalışıyor bende.
Şansım kötü gitti diye kimseyi övemem. Siz de şanssız olduğunuz durumlarda başka bir firmayı kişiyi yuhlarsınız.
"Çok iyi süper marka ama mağdurum yine canı sağolsun iyi marka herkes kullansın"
F/P.

Şansım kötü gitti diye kimseyi övemem. Siz de şanssız olduğunuz durumlarda başka bir firmayı kişiyi yuhlarsınız.
Açıkçası Asus ile çok sıkıntı yaşadım ama firma olarak bakmadım ama çalıştıkları servis ağı berbat olduğu için baya yuhladım, doğru.

Açıkçası Asus ile çok sıkıntı yaşadım ama firma olarak bakmadım ama çalıştıkları servis ağı berbat olduğu için baya yuhladım, doğru.
VESTEL Televizyon - Panel kırık.
Lenovo Tablet - Ekran arızalı.
ASUS Monitör - Ölü pikseller.
MSI Anakart - RAM slotları bozuk.
ADATA - Öldü veriler gitti.
Beni tek bezdiren emek verdiğim işte verilerimin çoğunun kaybolması ve vakit kaybı yaşatan ADATA belki suçlu o değildir monsterin ucuz anakart ve ya kullandığı parçaların kötülüğünden kaynaklanan elektirik arızası da olabilir.
Sistem toplarken ADATA seçiyorum. F/P olarak bakıyorum.

En azından olaya mantıklı yaklaşıyorsunuz, ben elektronik malzemeleri anlamasa bile anneme aldırıyorum 5 liraya aldığı su ısıtıcı 12 senedir tık demeden çalışıyor

Konuya ek olarak. Şuan laptopda ADATA SX8200NP M2.SSD bulunmakta. 3200/1700Mb/s özellikleri bulunmakta fakat maksimum 1200Mb/s değerlerini görüyorum. Firmware update yapmaya çalıştığımda beni siteye yönlendiriyor update edebileceğim her hangi bir download içerisinde seçenek yok. Firmware version: SNV139B

Buradan optimization işlemi gerçekleştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…