Adata SU630 240 GB SSD için driver yüklenmeli mi?

anonimadam

Centipat
Selamlar. SSD'ler hakkında pek bir bilgim yok. Adata SU630 240 GB SSD aldım. Bunun için driver kurmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver için değil de Firmware güncellemeleri ve SSD hakkında bilgi almak için uygulamasını kurmanızı öneririm.
Yani ilk açılışta tanıyacaktır sonra yazılımı kurmanızı öneririm.

Adata Tool Box idi galiba uygulama adı.

Sana kötü bir haberim var. Aldığın SSD maalesef kronik sorunlu. Soruna gelirsek bazılarında driver oluyor.
Kronik sorunlumu ? Şaka gibi ya okadar araştırdım james donkey alma adata al dediler aldık sorunlu versiyonunu almışız. Sorun derken ne gibi bir sorun cıkabilir
Driver için değil de Firmware güncellemeleri ve SSD hakkında bilgi almak için uygulamasını kurmanızı öneririm.
Yani ilk açılışta tanıyacaktır sonra yazılımı kurmanızı öneririm.

Adata Tool Box idi galiba uygulama adı.
Peki su630 modeli destekliyormu firmware yazılımı

Kronik sorunlumu ? Şaka gibi ya okadar araştırdım james donkey alma adata al dediler aldık sorunlu versiyonunu almışız. Sorun derken ne gibi bir sorun cıkabilir
Okuma-yazma hızının düşük olması, ısı değerinin fazla olması, mouse donma problemleri gibi. Geldiğinde test edip bak. Ama önerim gelir gelmez geri iade etmen. James Donkey zaten önermiyoruz. Bütçe belirtirsen öneri sunabiliriz. Şu yanılgıya da düşme bence. İlk test ettiğinde problem çıkmadı bir şey olmaz deme. Emin ol 1-2 ay geçmeden sorunlar başlıyor. SU630 sorun yazarsan yaşanılan problemleri görebilirsin.

SU 800 farklı mı sanki bu gün kargoya verdim garantiye gönderdim alalı 3 ay olmuştu film izlerken dondu
Şaka gibi james donkey ile adata arasında kaldım adata al dedi herkes aldık sorunu olanlar bir bir karşıma cıkıyo 😂 İnşAllah elimde patlamaz
Okuma-yazma hızının düşük olması, ısı değerinin fazla olması, mouse donma problemleri gibi. Geldiğinde test edip bak. Ama önerim gelir gelmez geri iade etmen. James Donkey zaten önermiyoruz. Bütçe belirtirsen öneri sunabiliriz. Şu yanılgıya da düşme bence. İlk test ettiğinde problem çıkmadı bir şey olmaz deme. Emin ol 1-2 ay geçmeden sorunlar başlıyor. SU630 sorun yazarsan yaşanılan problemleri görebilirsin.
Bugün geldi ssd kurdum iadeyi kabul etmezler daha. anakart sata 2 destekliyor yarın test yaparım varmı bildiğin önerdiğin bir program.

Şaka gibi james donkey ile adata arasında kaldım adata al dedi herkes aldık sorunu olanlar bir bir karşıma cıkıyo 😂 İnşAllah elimde patlamaz

Bugün geldi ssd kurdum iadeyi kabul etmezler daha. anakart sata 2 destekliyor yarın test yaparım varmı bildiğin önerdiğin bir program.
14 gün iade hakkını kullanıp iade edebilirsin. Garanti açısından bir iade değil bu. Mecbur kabul edecekler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı