Kaan Atbaş
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, son bir kaç gündür bu SSD'i kullananlar hakkında yorumlar alıyordum, birçok kişinin sıkıntı yaşadığını da gördüm. Ancak bu durum anladığım kadarıyla ilk çıkan serilerde olmuş. Bugün SSD elime geçti, direkt Windows 10 1903 kurulumu ve güncellemesi ardından tertemiz bir şekilde bir kaç test yaptım. Detaylar aşağıda;
Ayrıca bir çok kişide Adata yazılımının bu SSD de saçma sapan değerler verdiğini görmüştüm, anlık olarak bu problem de düzelmiş. Ayrıca SSD boşta 45-46 derece, yük altında 54 derece gördü bu testler yapılırken. Bana gayet stabil geldi şu an için, uzun kullanımdan sonra ne olur bilemeyeceğim.
4GB'lık test detayları;
4GB'lık test link
1GB'lık test detayları;
1GB'lık test link
Birkaç ay kullanımdan sonra daha sağlıklı bir şekilde geri dönüş yaparım.
Not: SATA 2 ile bağlantı yapıldı. SATA 3 e geçersem ileride, tekrardan güncellerim.
Ayrıca bir çok kişide Adata yazılımının bu SSD de saçma sapan değerler verdiğini görmüştüm, anlık olarak bu problem de düzelmiş. Ayrıca SSD boşta 45-46 derece, yük altında 54 derece gördü bu testler yapılırken. Bana gayet stabil geldi şu an için, uzun kullanımdan sonra ne olur bilemeyeceğim.
4GB'lık test detayları;
4GB'lık test link
1GB'lık test detayları;
1GB'lık test link
Birkaç ay kullanımdan sonra daha sağlıklı bir şekilde geri dönüş yaparım.
Not: SATA 2 ile bağlantı yapıldı. SATA 3 e geçersem ileride, tekrardan güncellerim.
Son düzenleme: