SU630 da kronik sorunluSU650'de kronik sorunlar var. 1-2 ayda yazma hızı 13MB/s'ye kadar düşüyor. Yeni aldıysanız iade edip SU630 veya Samsung 860 EVO alabilirsiniz. Sıcaklık çok yüksek değil ama az da değil. SSD'nin üstüne metal bir plaka bantlarsanız pasif soğutucu görevi görür.
Öyle bir şey yok.SU630 da kronik sorunlu
860 EVO için söylemedim hocam SU 650'lerde olan kronik bir sorun o. Herkes yaşıyor neredeyse.860 evo var bende 60 derece gibi bi rakamı asla görmedi max 37-38 oluyor. yazma hızı düşme sorunu bu sata 3 ssd'lerde iki tane kısım varmış önbellek gibi bi şey o kısıma 500 küsür mb ile yazıyormuş ancak bu kısım dolduğunda (özellikle ssd'ye yeni kurulumlar yapılınca bu yazma hızı 350-360 civarına düşüyormuş (860 evo için bu değerler. belki 13 mb yazma hızına düşme olayı budur o yüzden söyledim). bende de düştü format ve 6 7 ağır oyun kurulumu sonrası ancak bir iki hafta sonra sistemi açtığım gibi yaptığım testte 530 mb hızını yine aldım.. ben adata markasına genel olarak pek güvenmiyorum o yüzden arkadaşın da dediği gibi iade edip samsung, kingston veya toshiba ssdlere yönelebilirsiniz.
Öyle bir şey yok.
Adata SU630 SSD bad sectör
Adata SU630 SSD alalı daha 2 ay oldu ve HD Tune ile baktığımda 6 tane bad sectör gösteriyor. Servise vermeyi düşünüyorum içindeki programları oyunları ve dosyaları nasıl yedekleyebilirim? Bu 6 adet bad sectör 1 GB'a denk geliyor sizce bu büyür mü? Servise vermeli miyim?www.technopat.net
Adata SU630 Düşük Hız Sorunu
Merhabalar, bu SSD'yi alalı yaklaşık 9 ay oluyor. Crystal Disk Mark'tan benchmark yaptığımda okuma-yazma performansı bana düşük gibi gelmişti. İnternetten araştırdığımda ise normal performansının altında bir sonuç verdiğini anladım. İlk başta SATA kablolarını değiştirdim fakat işe yaramadı...www.technopat.net
Adata SU630 almak mantıklı mı?
SSD almayı düşünüyorum. Kafamda Adata SU630 240 GB SSD var. Tavsiyelere açığım 200 TL bütçem var.www.technopat.net
ADATA SU630 Donma ve Kasma Sorunu
Herkese merhaba. 1 ay önce hazır sistem aldım. Sistemde Adata SU630 240 GB SSD var. Sorunum şu: Oyun oynarken video izlerken daha sık oluyor normal pencereler arası kullanırken daha nadiren anlık olarak donma ve "dirt" sesi çıkıyor. FPS düşüşü değil direkt donma ve ses cıkması. Araştırmalarım...www.technopat.net
Adata SU630 Düşük Hız Sorunu
Merhabalar, bu SSD'yi alalı yaklaşık 9 ay oluyor. Crystal Disk Mark'tan benchmark yaptığımda okuma-yazma performansı bana düşük gibi gelmişti. İnternetten araştırdığımda ise normal performansının altında bir sonuç verdiğini anladım. İlk başta SATA kablolarını değiştirdim fakat işe yaramadı...www.technopat.net
ADATA SU630 Düşük Hız Sorunu
SSD yavaş çalışıyor. Yavaş çalışırsa FPS düşürür mü? Drop sorunları bundan dolayı olabilir mi? Atacağım ekran görüntüsünde de göreceğiniz gibi yavaş çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?www.technopat.net
Adata SU630 düşük yazma hızı
Okuma hızımda ve yazma hızımda problem var mı sizce? Yazma da bir anormallik var gibi görüyorum 450’lerde olması gerekmez mi?www.technopat.net
Adata SU630 480 GB kronik sorunu varmış iade edilir mi?
Merhaba Adata SU630 480 GB SSD aldım kronik bir sorunu varmış. Yeni haberim oldu kutusunu açmadım İtopya üzerinden 25 gün önce aldım iade kabul ederler mi bilmiyorum. Ama sorun çıkarır mı bana bu SSD?www.technopat.net
Normal. En azından bu model için normal.Arkadaşlar HD Tune ile sağlık testi yapıyordum fakat SSD 2 dakika 30 saniye içerisinde 60 dereceye ulaştı. Ne yapmam lazım bu sıcaklık normal mi?
Adata SU650 960 GB.
Öyle bir şey yok.
860 Evo için söylemedim hocam su 650'lerde olan kronik bir sorun o. Herkes yaşıyor neredeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.