Merhabalar. Belirttiğiniz ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansından memnun kaldınız mı? Memnunsanız önerir misiniz? İyi sosyaller
Merhabalar. Belirttiğiniz ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansından memnun kaldınız mı? Memnunsanız önerir misiniz? İyi sosyaller
Merhabalar, evet belirttiğim ürün 4 yıl önce satın aldım ve 3 yıl boyunca performansından memnun bir şekilde kullandım. 1 yıl önce yeni SSD'ye geçtiğim için satmak zorunda kaldım. Yeni aldığın SSD, "Samsung SSD 860 EVO 500GB M.2 SATA Dahili SSD (MZ-N6E500BW) adlı SSD'dir. Kesinlikle öneririm. Samsung mühendisleri bu bağlamda harika bir iş çıkarmış. Kendinlerini gönülden kutluyorum.Merhabalar. Belirttiğiniz ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansından memnun kaldınız mı? Memnunsanız önerir misiniz? İyi sosyaller![]()
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İncelemesini merakla beklediğim bir üründü ADATA Ultimate SU800 128GB M.2 SATA SSD. 3 yıl performansından memnun şekilde kullandıysanız alınabilir ürünler kategorisindedir diyebiliriz o zaman.Merhabalar, evet belirttiğim ürün 4 yıl önce satın aldım ve 3 yıl boyunca performansından memnun bir şekilde kullandım. 1 yıl önce yeni SSD'ye geçtiğim için satmak zorunda kaldım. Yeni aldığın SSD, "Samsung SSD 860 EVO 500GB M.2 SATA Dahili SSD (MZ-N6E500BW) adlı SSD'dir. Kesinlikle öneririm. Samsung mühendisleri bu bağlamda harika bir iş çıkarmış. Kendinlerini gönülden kutluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.