ADATA Ultimate SU800 128GB M.2 SATA SSD

Merhabalar. Belirttiğiniz ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansından memnun kaldınız mı? Memnunsanız önerir misiniz? İyi sosyaller 🤗
Merhabalar, evet belirttiğim ürün 4 yıl önce satın aldım ve 3 yıl boyunca performansından memnun bir şekilde kullandım. 1 yıl önce yeni SSD'ye geçtiğim için satmak zorunda kaldım. Yeni aldığın SSD, "Samsung SSD 860 EVO 500GB M.2 SATA Dahili SSD (MZ-N6E500BW) adlı SSD'dir. Kesinlikle öneririm. Samsung mühendisleri bu bağlamda harika bir iş çıkarmış. Kendinlerini gönülden kutluyorum.

Merhabalar, evet belirttiğim ürün 4 yıl önce satın aldım ve 3 yıl boyunca performansından memnun bir şekilde kullandım. 1 yıl önce yeni SSD'ye geçtiğim için satmak zorunda kaldım. Yeni aldığın SSD, "Samsung SSD 860 EVO 500GB M.2 SATA Dahili SSD (MZ-N6E500BW) adlı SSD'dir. Kesinlikle öneririm. Samsung mühendisleri bu bağlamda harika bir iş çıkarmış. Kendinlerini gönülden kutluyorum.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İncelemesini merakla beklediğim bir üründü ADATA Ultimate SU800 128GB M.2 SATA SSD. 3 yıl performansından memnun şekilde kullandıysanız alınabilir ürünler kategorisindedir diyebiliriz o zaman.

Yeni aldığınız Samsung SSD 860 EVO 500GB M.2 SATA Dahili SSD (MZ-N6E500BW) adlı SSD de almak istediğim bir SSD. Müsait bir zamanınızda ufak bir incelemesini paylaşırsanız hiç fena olmaz. Bu SSD'de Intelligent TurboWrite teknolojisiyle 520 MB/saniye*’ye kadar sıralı yazma hızları ve 550 MB/saniye’ye kadar sıralı okuma hızlarıyla çalıştığı ibareleri yer almakta. Bizlere vaat ettiği hızları sunabiliyor mu? Sunabiliyorsa performansı sizleri tatmin etti mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı