Adata XPG Summoner Red Switch klavye çalışmıyor

Evet dün 5 saat kadar driver aradım bugün sonunda buldum sanırım aradığım şey bu ama emim değilim aynı sorunu taşıyanlar için koyuyorum.

Ama W harfi durduk yere niye basmamaya başladı onu bilemiyorum?

Hocam yazılımsal sorun olmuş olabilir. Ek olarak W tuşunu söküp temizleyin yapmadıysanız işe yarayabilir.

Hocam yazılımsal sorun olmuş olabilir. Ek olarak W tuşunu söküp temizleyin yapmadıysanız işe yarayabilir.
Hocam şuan farklı bir konudan gördüğüm program ile fabrika versiyonunu indiriyorum.
W harfi için ise nasıl sökeceğimi bilmiyorum yanındaki tuş zımbırtısıyla tuşu çıkarıyorum ama switchi çıkarmayı bir türlü beceremedim

Hocam şuan böyle bir hata alıyorum

Tak çıkar yapınca hâlâ çalışmıyor ama xpg prime başlangıçta dönüyor ve açılmıyor. Onu silince de tanımıyor ve çalışmıyor şuan farika sürümü ama aynı

Aygıt yöneticisinde 4 klavye gözüküyor bir tanesi mousem diğerlerine standart klavye diyor

Dosya Ekleri

• IMG_7036.jpeg
    IMG_7036.jpeg
    500,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Hocam şuan farklı bir konudan gördüğüm program ile fabrika versiyonunu indiriyorum.
W harfi için ise nasıl sökeceğimi bilmiyorum yanındaki tuş zımbırtısıyla tuşu çıkarıyorum ama switchi çıkarmayı bir türlü beceremedim

Hocam şuan böyle bir hata alıyorum

Tak çıkar yapınca hâlâ çalışmıyor ama xpg prime başlangıçta dönüyor ve açılmıyor. Onu silince de tanımıyor ve çalışmıyor şuan farika sürümü ama aynı

Aygıt yöneticisinde 4 klavye gözüküyor bir tanesi mousem diğerlerine standart klavye diyor
FN + ESC ile klavye'yi sıfırlamayı dene, bir de farklı usb girişine tak klavyeyi.

Arkadaşlar sağolun ama bazen sinir işe yarıyabiliyor .d yan sök tak yaptım sinirlenip durmadan 15 kere falan düzeldi. Ama W harfi hâlâ çalışmıyordu ben de switchi söktüm çok zor çıktı belki de ben kırdım ve alttaki iki telden bir kopmuştu ama switchi geri taktığımda yine az da olsa basıyordu yanı kırık yüzünden temazsızlık vardı bende home tuşununkini sökeyim ona takayım dedim niyeyse o çıkması ben de zorlayınca kırıldı :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı