Adıma açılan ilan sıkıntı yaratır mı?

Belki amacı üründen kar etmektir ve acele ediyordur o yüzden soruyorum.
Örneğin 1000 TL'ye anlaşmıştır, açtığı ilan 1500 TL civarıdır.
Sadece fikir üretmeye çalışıyorum lütfen yanlış yerlere çekilmesin.
Yine de aynı görselleri alıp daha satın almadan ilan açması yanlış. Bu durumda yine suçlu durumuna düşer.
Yine de aynı görselleri alıp daha satın almadan ilan açması yanlış. Bu durumda yine suçlu durumuna düşer.
Görselleri satıcının izni olmadan kullanması da yanlış.
 
Daha düşük fiyata hatta yarı fiyatına.


Numaram karşı tarafta olabilir. Sizce sorun çıkartır mı bana ya? Sonuçta paranın gideceği hesap adı soyad benim olamaz o yüzden o adama ulaşırlar. Yav artık 2. el üründe satamayacağız olaya bak ya. Şimdi çocuğa da yazdım şikayet edeceğim bu ürün bana ait diye.
Şöyle bi adam var letgodan resimi alıyor sahibindene atıyor ben de sahibinden de bu adama ulaşıyorum, alıyorum ürünü yolluyorum parayı ürün yok. Ardından araştırıp ürünün gerçek resimlerini bambaşka birisi daha önce letgoya koymuş diye "aynı kişi olabilir" diyerek onu da davaya ekleyerek şikayet ediyorum o şahısda mahkemeye geliyor ifade veriyor kendini aklamak için delil falan sunuyor bana göre o farklı kişi ama mağdur olup olmadığını anlamak için mahkeme beraatını vermiyor mahkemelere çağırıyor, işin sonu nereye varır Allah kerim.
 
Hayırlı akşamlar, ben ekran kartı satıyordum. Bendeki aynı fotoğrafları kullanarak ilan açılmış. Sahibinden'de satıyordum beni aradı biri sonra Face'den de yazdı. Benden detaylı fotoğraf istemişti ben de attım kendisine. Ciddi alıcıyım dedi. Şimdi aynı ilan karşıma çıktı. Ne yapmam gerekir, adamla telefonumda var. Sizce nereye şikayet edebilirim? Başıma bir sıkıntı gelir mi?
Konuyla ilgili delil dursun elinin altında ilan linki, ilanı koyan kişinin profil linki profil ekran görüntüsü gibi her türlü bilgi elinin altında dursun, bana bi' keresinde durduk yere telefonuma kontör geldi; gelen kontör Free CC üzerinden atılmıştı o bile başımı ağrıttı, düşün kartvizit üzerinde yazan numarana çalıntı kartla kontör atsam beni sittin sene bulamazlar ama seni bulurlar.. diken üstünde yaşıyoruz..
 
Dolandırıcılıktan hemen şikayet edin. Hatta ekran resmi alın, en azından elinizde kanıtınız olur. Mesela yarın ilanı kapatırsa en azından elinizde kanıt olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı