Az bilgi vermeme rağmen yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim
@Göklerden Gelen Kod bey ama bunlar da değil ama şunu farkettim ki ne kadar öneri gelirse o kadar ipucu hatırlıyorum.
Arkadaşlar hatırladığım diğer bir şey ise oyun ya FPS modundaydı ya da karakterimizi görebilceğimiz şekildeydi yani GTA 5'deki gibi. Ancak uzak kamera değil.
Arkadaşlar düzenlemek gerekirse oyuna dair hatırladıklarımı listelemek istiyorum.
1- Oyun eski bir internet kafe oyunu. Tahmini yılı 2008.
2- Oyunun türü muhtemel macera. Ancak kesinlikle bir korku oyunu ya da futbol oyunu değil. İçinde belki savaş vardır ama kesinlikle Battlefield tarzı sadece savaş odaklı silahlı değil.
3- Kamera açısı ya FPS ya da GTA 5'deki gibi görebileceğimiz kadar yakınlıkta. Uzak kamera değil diye hatırlıyorum.
4- Oyunun akışıyla ilgili bilgi vermek gerekirse, hatırladığım şeyler oyunun başlangıcında kırmızı bir karakter gördüğümü hatırlıyorum şeytana benziyor. Ya da şu LoL oyunundaki annie tarzı. Örnek;
Annie - Liquipedia League of Legends Wiki
Ve diğer hatırladığım şey ise bir şato ya da kule tarzı bir yapı var. Oradan aşağı atlayıp bir şey yapmaya çalışıyordum. Atladığım yer yeşillik olabilir. Oyunun içerisinde büyü, şişe tarzı şeyler olabilir.
5- Grafik olarak bakılırsa piksel grafikleri yoktu. O günün şartlarında bir oyun için ortalama grafiklere sahipti.