hAllederiz
Kilopat
Kral ne bunlar ne işe yarıyor ?Bilmiyorum. İyi yapmışsın ban yeme şimdi durduk yere. Ben bunları internetten bulun indireceğim çok teşekkürler.
Kral ne bunlar ne işe yarıyor ?Bilmiyorum. İyi yapmışsın ban yeme şimdi durduk yere. Ben bunları internetten bulun indireceğim çok teşekkürler.
Premiere Pro için transition effects'ler araştırmak için net'den bak istersen.Kral ne bunlar ne işe yarıyor ?
Geçiş efekleri herhalde bunlar ?Premiere pro için transition effects'ler araştırmak için net'den bak istersen.
Aynen ekstra geçiş efektleri Premiere Pro default olarak olmayan efektler.Geçiş efekleri herhalde bunlar ?
Kankam sana bir de şey soracağım. Mesela ben şey yapmak istiyorum editlerimde ; Adama mesela hs attım tam o anda ekran siyah olacak tam ortasında sub? yazacak. O ekran yavaş yavaş uzaklaşarak gidecek. Bu yapılabilir mi kolay mı ? Nasıl yapılırAynen ekstra geçiş efektleri Premiere Pro default olarak olmayan efektler.
Transition yerleştir sonra siyah arka planını koy aniden videoya geri geçiş yapacak şekilde ayarla. Video izle bol bol denemeler yap.Kankam sana bir de şey soracağım. Mesela ben şey yapmak istiyorum editlerimde ; Adama mesela hs attım tam o anda ekran siyah olacak tam ortasında sub? yazacak. O ekran yavaş yavaş uzaklaşarak gidecek. Bu yapılabilir mi kolay mı ? Nasıl yapılırKüçülerek uzaklaşacak. Kaybolacak sonra.
Örn:
Kolay Project kısmında boş bir yere sağ tık yap>new item>black video'ya tıkla siyah bir ekran timeline'a eklenicek(eklenmezse project kısmından timeline'a sürükle bırak). Daha sonra black video'yu hangi yerde girmesini istiyorsan oraya yerleştir(uzalt kısalt zaman göre ayarla) daha sonra type tool ile text ekle aynı sahneye daha sonra zoom in zoom out efekt uygula.Kankam sana bir de şey soracağım. Mesela ben şey yapmak istiyorum editlerimde ; Adama mesela hs attım tam o anda ekran siyah olacak tam ortasında sub? yazacak. O ekran yavaş yavaş uzaklaşarak gidecek. Bu yapılabilir mi kolay mı ? Nasıl yapılırKüçülerek uzaklaşacak. Kaybolacak sonra.
Örn:
Knk anlattında çok zor gözüküyorKolay Project kısmında boş bir yere sağ tık yap>new item>black video'ya tıkla siyah bir ekran time line'a eklenicek. Daha sonra black video'yu hangi yerde girmesini istiyorsan oraya yerleştir(uzalt kısalt zaman göre ayarla) daha sonra type tool ile text ekle aynı sahneye daha sonra zoom in zoom out efekt uygula.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.