Adobe Premiere Pro video yarım ekran

Aynen ekstra geçiş efektleri Premiere Pro default olarak olmayan efektler.
Kankam sana bir de şey soracağım. Mesela ben şey yapmak istiyorum editlerimde ; Adama mesela hs attım tam o anda ekran siyah olacak tam ortasında sub? yazacak. O ekran yavaş yavaş uzaklaşarak gidecek. Bu yapılabilir mi kolay mı ? Nasıl yapılır :D Küçülerek uzaklaşacak. Kaybolacak sonra.
Örn:

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.png
    2.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 3.png
    3.png
    2,2 KB · Görüntüleme: 33
Kankam sana bir de şey soracağım. Mesela ben şey yapmak istiyorum editlerimde ; Adama mesela hs attım tam o anda ekran siyah olacak tam ortasında sub? yazacak. O ekran yavaş yavaş uzaklaşarak gidecek. Bu yapılabilir mi kolay mı ? Nasıl yapılır :D Küçülerek uzaklaşacak. Kaybolacak sonra.
Örn:
Transition yerleştir sonra siyah arka planını koy aniden videoya geri geçiş yapacak şekilde ayarla. Video izle bol bol denemeler yap.

Örn:
Kolay Project kısmında boş bir yere sağ tık yap>new item>black video'ya tıkla siyah bir ekran timeline'a eklenicek(eklenmezse project kısmından timeline'a sürükle bırak). Daha sonra black video'yu hangi yerde girmesini istiyorsan oraya yerleştir(uzalt kısalt zaman göre ayarla) daha sonra type tool ile text ekle aynı sahneye daha sonra zoom in zoom out efekt uygula.

Kolay Project kısmında boş bir yere sağ tık yap>new item>black video'ya tıkla siyah bir ekran time line'a eklenicek. Daha sonra black video'yu hangi yerde girmesini istiyorsan oraya yerleştir(uzalt kısalt zaman göre ayarla) daha sonra type tool ile text ekle aynı sahneye daha sonra zoom in zoom out efekt uygula.
Knk anlattında çok zor gözüküyor :D Sen bana 3 sn lik yapsan olur mu ? Buraya atsan. "sub?" yazacak sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı