Adrenalin 2020 Edition 20.4.1 GPU boşta 800MHz Çalışıyor

Ahmet Kargan

Centipat
Merhabalar, MSI RX 5700 XT MECH OC ekran kartına sahibim daha önce Radeon Pro Software Enterprise kullanıyordum ve ekran kartım boşta 6MHz'de çalışıyordu. Yeni çıkan adrenalin sürücüsünü yüklediğimde ekran kartım hiçbir program veya oyun çalışmıyorken 800MHz'de çalışmaya başladı ama GPU kullanımı yüzde 0.

Bu bir sorun mu? Eğer sorunsa eski sürücüyü yüklemeden nasıl çözebilirim?
MSI Afterburner ekran görüntüsünü de şöyle paylaşıyorum:

msi afterburner.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner'i kullanmayı bildiğine emin misin? Ne amaçla kullanıyorsun ayrıca?

Evet biliyorum. Kullanma amacım şu an için sıcaklık takibi, OC ve fan ayarı ancak şu an gördüğün ayarlar adrenalin 2020'nin ayarları ve onu kullanmayı bilmediğim için fan ayarını bile değiştiremiyorum.

Sorun değil demişsin ama umarım gereksiz yere güç tüketimi yapmıyordur.

Ohh be içime su serpildi bendede Sapphire RX 5700 XT nitro+ var değerler aynı sabit 800 mhz vramde sabit 200 mhz de çalışıyor ikimizde de öyle ise sorun yoktur 😁😁

Eki Görüntüle 532921
Arkaplanda WOW açıkken böyle. İzninizle şu köşeye geçip sevinmek istiyorum. 😆 Bu arada rölanti ayarına baktırın. 😆
Cevap için teşekkürler. Donanımsal bir sıkıntı yok, sanırım eski sürücüyü tekrar kurucam, tek problem bu olsa uğraşmazdım.
Ohh be içime su serpildi bendede Sapphire RX 5700 XT nitro+ var değerler aynı sabit 800 mhz vramde sabit 200 mhz de çalışıyor ikimizde de öyle ise sorun yoktur 😁😁
bu linkten Radeon Pro Software for Enterprise sürücüsünü yükleyip deneyebilir misin? belki bende olduğu gibi 6mhz'e kadar düşebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı