ADSL hat değerleri

Baymza

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Türk Telekom'un 16 Mbps yalın internetini kullanıyorum. Ama bana ulaşan internet 6 Mbps oluyor. Müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeme rağmen sonuç alamadım. Modemim internet sözleşmesi alırken hediye verdikleri TP-Link TD-854W modeli. Modemin değerlerini versem sıkıntı nerede modem değişimi yapsam sorunum çözülür acil yardımlarınızı beliyorum.

Dosya Ekleri

• asdad.png
    asdad.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Santralden size 8 mbps internet hızı veriyorlar modeme reset atıp tekrar iletişim sağlayıp 16 mbps çıkatmalarını söyleyebilirsiniz birde hattınızın kabloları eski gibi gözüküyor kabloları hiç ek olmadan değiştirin derim o zaman düzelir

Santralden size 8 mbps internet hızı veriyorlar modeme reset atıp tekrar iletişim sağlayıp 16 mbps çıkatmalarını söyleyebilirsiniz birde hattınızın kabloları eski gibi gözüküyor kabloları hiç ek olmadan değiştirin derim o zaman düzelir

Modemim biraz eski modem internet hızını etkiler mi yeni modem alsam yine aynı mı olur ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı