ADSL-VDSL geçiş

gemerekliaslan

Decapat
Daha fazla  
ADSL'den VDSL'e geçtim TurkNet abonesiyim. Tahminen kaç gün sürer. Ayrıca meraktan soruyorum bilen varsa cevaplayabilir ayni hat üzerinden mi veriliyor VDSL yoksa direkten kablo değişecekler mi?

Dsmart Adsl kullanırken, Türknet Vdsl'e geçmiştim. Aynı hat üzerinden direkt verdiler, geçiş işleminin tamamlandığına dair sms gelince, yeni vdsl modeme Türknet bilgilerimi girip interneti kullanmaya devam ettim. Mantıken aynı servis sağlayıcı içindeki adsl/vdsl geçişi de sorunsuz olmalı. Belli olmaz tabii bu işler, altyapıya bağlı başka detaylar vardır belki bilmediğim.

D-Smart ADSL kullanırken, TurkNet VDSL'e geçmiştim. Aynı hat üzerinden direkt verdiler, geçiş işleminin tamamlandığına dair SMS gelince, yeni VDSL modeme TurkNet bilgilerimi girip interneti kullanmaya devam ettim. Mantıken aynı servis sağlayıcı içindeki adsl/vdsl geçişi de sorunsuz olmalı. Belli olmaz tabii bu işler, altyapıya bağlı başka detaylar vardır belki bilmediğim.

45 dk sürüyormuş internet geldi çok şaşırdım 😄 100 Mbps kullanıyorum şu an müthiş. Geçmediğim her dakika için kendime kızıyorum şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı