ADSL'den ADSL2+'e otomatik geçiş

Kuruzberk

Hectopat
Daha fazla  
Modemimin modülasyonu ADSL'den ADSL2+ a geçmiş ve sabit pingim artmış. Ben hızla ilgilenmiyorum pingimin eski seviyesine dönmesi gerek az da olsa beni etkiliyor o fark. Ne yapabilirim?

Modem arayüzünden ADSL2 sekmesini iptal edin ( ............@....com kısmını silseniz yeterli, unutmayın sadece adsl2 kısmını ), eğer bulamazsanız modem sürümünüzü yazınız.

Modem arayüzünden ADSL2 sekmesini iptal edin ( ............@....com kısmını silseniz yeterli, unutmayın sadece ADSL2 kısmını ), eğer bulamazsanız modem sürümünüzü yazınız.

Hocam bulamadım o kısmı. Modemim ZXHN H168A V2.0.yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Aslında araştırdım biraz, ADSL2 ile ADSL arasındaki farklar veri transver hızındaki fark yani mantıken baktıgımızda ADSL2'den dolayı ping artışı olmaz, mesela VDSL ile fiberin arasında fark olup, VDSL ile VDSL2 arasındaki farkın hız artması gibi, ama yine değişeceğim derseniz şu linkteki ayarları modeminize uyarlamanız faydanıza olacaktır. ( bir şeyi daha belirmek isterim Wi-Fi'den bağlanıyorsanız etrafınızdaki Wi-Fi kanallarından dolayı çakışma yaşanabilir ve bu ping sürelerine aşırı etki etmektedir, Wi-Fi kanalını ya 1 ya da 11 seçiniz, hangisi daha uygunsa seçmenizde fayda var )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…