nuriburakkm
Hectopat
Şu anda bir firmanın ADSL'ini kullanıyorum (TT altyapısı). Hattımı iptal ettirmeden başka bir firmanın VDSL'ine geçmek istiyorum.comnet müşteri hizmetleri ADSL paketlerinin bulunmadığı bu yüzden geçiş yapılamayacağını söyledi. Ben sizin ADSL değil VDSL paketinize geçmek istiyorum dedim, önce mevcut aboneliğinizi iptal ettirip daha sonra sıfırdan abonelik başvurusu yapmam gerektiğini söylediler. E bu durumda mevcut port kaybolacak, belki bina içindeki reglette soket değişikliği yapmak gerekecek. E tekrardan sözde kurulum gerektirdiği için tekrar kurulum ücreti alınacak. En önemlisi birkaç gün internet bağlantısı olmayacak.
Churn denen ISS'ler arası geçiş yapabilmem için neler gerekli? ADSL'den VDSL'e churn neden olmamaktadır? ADSL ve VDSL hizmeti sunan bir ISS'ye ADSL'den ADSL'e geçme için başvuru yapsam, taşıma gerçekleştikten sonra VDSL pakete geçsem olur mu?
Churn denen ISS'ler arası geçiş yapabilmem için neler gerekli? ADSL'den VDSL'e churn neden olmamaktadır? ADSL ve VDSL hizmeti sunan bir ISS'ye ADSL'den ADSL'e geçme için başvuru yapsam, taşıma gerçekleştikten sonra VDSL pakete geçsem olur mu?