ADSL'den VDSL'e geçebilir miyim?

• Konuyu başlatan khd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 1.727

khd

Hectopat
Merhaba şu an da ADSL olarak 8 Mbps hız almaktayım. Santrale uzaklığım yaklaşık 350 metre. Aşağıda atmış olduğum hat değerleri ile VDSL'e geçebilir miyim? Ve sizce kadar hız alabilirim? Altyapı adres sorgulamasında 50d/6u olarak gözüküyor. Müşteri hizmetleri ile konuştum ve geçebileceğim söylendi. Ama bir tanıdığım geçemeyeceğimi söyledi. Ne yapacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-07-04 140719.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-04 140719.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ADSL kullanıyordum ben de aynı paketin VDSL olanını yaptılar ve de VDSL hizmetine geçiş yaptım. Fotoğraftakiyle yakın hat değerleriyle 2.3 MB/S download hızı alıyorum.

Merhaba şu an da ADSL olarak 8 Mbps hız almaktayım. Santrale uzaklığım yaklaşık 350 metre. Aşağıda atmış olduğum hat değerleri ile VDSL'e geçebilir miyim? Ve sizce kadar hız alabilirim? Altyapı adres sorgulamasında 50d/6u olarak gözüküyor. Müşteri hizmetleri ile konuştum ve geçebileceğim söylendi. Ama bir tanıdığım geçemeyeceğimi söyledi. Ne yapacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Müşteri hizmetleri geçebilicğeini söylüyosa geçersin.

Bu fotoğrafta verilen bilgiler mevcut ADSL verilerinizi gösterir. Eğer sorgulamada görünüyorsa, VDSL geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı