Adult oyun bağımlısı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun. Eğer bu durumdan rahatsızsanız oyunları silmekle başlayabilirsiniz. Hikayesi çekebilir ama yapacak bir şey yok:D
 
Artık zevk alarak oynadığım tek oyunlar adult oyunlar oldu. Telefonumda 2 tane oyun yüklü onlar da adult oyun. Bu aşağıdakilerin hepsini bitirdim sayılır bir de bunların 10 katını bitirip silmişliğim var. Summertime Saga ile başlayıp bağımlısı oldum, başka oyunlar oynamak istemiyorum resmen. Hem çok eğlenceliler, hem de 50 saatimi vermem gerekmiyor.

Eki Görüntüle 720741

Slm.
sss.PNG
 
Ben bunu Skyrim ile çözdüm. Azmettim, mod kurmanın piri oldum. Şuan 200'e yakın mod var, 100'ü adult içerik olması lazım. İçinde neler var? Hazırsanız gizli dünyamı açıyorum.

Kısaca şöyle bir örnek vereyim, eğer bir bandit sizi yenerse, ölmüyorsunuz. :) Veyahut, barda içkiyi çok kaçırırsanız en yakın dostunuz hainlik yapabiliyor. :) Falan. İşi büyütüp canavarlara da oynama yaptım. Oyundaki tüm canavarlar ile o anlamda iletişime geçebiliyoruz. Normalde hanım karakterle oynamayı sevmezdim, ama müptelası oldum. Açıkçası artık başka oyun oynayamıyorum. :)

Eki Görüntüle 720809

Modlama işi baya sıkıntı bu arada. Stabil 200 modu çalıştırmak aylarımı aldı. Eğer bu işe girişmek istiyorsan baya uğraşmak zorundasın. :D Sıradan modlar değil çünkü hiçbiri. Oyunu gerçek hayatla birebir yapabiliyorsun. Acıkmaktan tut, tuvaletinin gelmesine kadar. Daha neler neler varda, anlatamıyorum. :D Futa falan. Neyse.
5-6 sene önce bu oyunu modlamayla uğraşırdım, tam işsiz işi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı