Adult oyun bağımlısı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki de. Treasure of Nadia ve What a Legend güncellemelerini takipteyim. Her ayın 1'i ve 15'i ToN güncellemesi geliyor.
Hocam Time Loop Hunter da hikaye olarak değişik bir oyundur. Yeni güncellemeri çıkıyor mu bilmiyorum ama. Kısaca şöyle bilgi vereyim; yaşadığınız günü sürekli tekrar ediyorsunuz. O öğrendiğiniz şeyler ile sonraki günler yapabileceğiniz şeyler değişiyor. Bu konuda AAA oyun çıksa tutardı o derece diyorum.
 
@Yamete Kudasai şu an ne durumdasınız hocam? Oynamaya devam ediyor musunuz?
Tabii ki. Treasure of Nadia'ya zaten 2 haftada bir güncelleme geliyor, onu takip ediyorum aktif olarak. Başka oynadıklarım arasında HuniePop ve Midnight Paradise var. Hepsini tavsiye ederim.
 
ben de bu tarz oyunlari oynuyorum ama hikayesi için mesela acting lessonsa bayılmıştim hikayesi beni ağlatacak seviyeye gelmişti. Being a dik te o tarz hikayesi merak uyandiran cinsten. DrPinkCake cidden iyi bir hikaye tabanli oyun yapimcisi butun konulari izleyebiliyor.
 
Arkadaş vasıtasıyla bir oyunu deneme fırsatım oldu (mobilde). Gerçekten eğlenceliydi. Yaptığım seçimlere göre hikaye şekilleniyordu. Grafik açısından da gayet iyi görünüyordu. Açıkçası komik bir şey ile karşılaşacağımı düşünmüşken aksine oyun hikayesini sana bıraktığından sıkmıyordu.
Mobil oyunun adını söyler misin 🤭
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı