Advaneced System Care Virüslü mü ?

• Konuyu başlatan e417
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.420

e417

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522431048
Windows 7 işletim sistemi kullanmaktayım. Sistem optimasyon programı olarak ccleaner programını kullanmaktayım. Ama bu günlerde Advaneced System Care programını kullanmak istedim ve bilgisayarıma yükledim. Ancak yükleme işleminden sonra bilgisayarımı Malwareybtes ile tarama yaptım ve sonucunda Advaneced System Care programında 32 tane risk buldu .Sizce bu program virüslü mü? Ya da bu riskler yazılımın içindeki reklamlardan vb. şeylerden kaynaklar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda virüs olarak görüyor ama değil. Ama program zararlı, şöyle düşün; Bilgisayarı yavaş yavaş öldüren, formata hazırlayan bir program..

Virüslü değil, Lakin sistemde her halta karışan bir program olduğundan sistemi ileri zamanda yavaşlatıyor. Bazen sistem için gerekli bir dosyayı sildiğinde sistemde sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Aşağıdaki rehberdeki uygulamalar işinizi görecektir.
Ayriyeten CCleaner alternatif olarak Wise Disk Cleaner öneririm.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

ASC virüslü değil. Malwarebytes'in virüs olaral görme sebebi iki şirket arasında yaşanan eski bir olaya dayanıyor.

Malwarebytes firması IOBit'in kendi veritabanlarını çaldığını iddia eder. Olay buradan itibaren başlar. Olayın kesinliğini bilmiyorum sadece firmaların kendi iddiaları bunlar.

Bu konuyla alakalı olarak şuraya bakmanız iyi olur.

Malwarebytes: IObit imza veritabanımızı çalıyor ; Iobit reddediyor

Genel itibariyle ASC çoğu zaman sisteme zarar veren bir programdır. Yanlışlıkla sistem dosyalarına zarar verebilir. Driver Booster ise sistemde çoğu sorunun sebebi. Güncel olmayan veya yanlış sürücü yüklemesinden dolayı mavi ekran sorunlarıyla sık karşılaşabilirsiniz. Ben önermem şahsi olarak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı