Aerocool Cylon 500W 80+ Alacaklara Tavsiyem

0:28'deki patlamaya benzer nedeniyle kulaklarım geçici sağır oldu sanırım

Benim kasada 12 tane falan var sen rekordasın ya..
Güç kaynağına iki üzerinden on vermişsin
100%20 ???
Bu sorunu, psu içindeki fanı daha sessiz bir fan ile değiştirerek çözdüm. Tabi garanti dışı göze alınırsa.
Kesin çözüm değildir bel ki? İçini açıp düzgün monteye sokamama var birde.. xigmatek PSU’da yaptım aynı çözümü 1 ay daha dayandı gitti..

Ses var mı yok mu onu diyiverin

Ses yok fan tavsiyen var mı ne kullanıyorsun genelde?

Bendeki çoğu fan Everest' in 2 pin fanı. Onlar +7 volt 'da çalışmakta. Diğerleri ise, kırmızı olan Amd A serisi 4 pin işlemci fanı. Ve 4 pin RGB Ryzen fanı. Stokçu olduğumdan yığınla fan var. Hanisi sessiz güncel bilgim yok.
@Ali CEYLAN hocam ön en üst AMD RGB Wraith Spire modeli mi?
Yoksa ben mi yanlış görüyorum

Chipset üzerinde bile var hey maşallah.

Aynen doğru dediniz. AMD RGB Wraith Spire. Malesef 12 cm fan çapına uygun olmadığından kendim 4 adet ayak yaparak arka panelden tutturdum. Güzelde oldu. Flaş video çekimi berbat.

Şu kasa mevcut. Ön camı söktüm. Görünen 3 fan yuvası çıktı. Orjinal Cooler Master Sıvı soğutma fanları gerçekten dandik çıktı. Sesli. Söküp attım. Fazlalık duran Wraith en üste konumladım. Altında 4 pin coolermaster CPU fanı var. En altta ise xigmatek RED fan var. Aynı fan PSU'da da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…