- Makaleler
- 1
Hocam elimde bir kasa var zaten ancak linki bırakırsanız bakmak isterim.(elimde dediğime bakmayın satın almayı planladığım)
İsterseniz siz düşündüklerinizin linkini bırakın, tablolu ve detaylı bir şekilde karşılaştırayım.Hocam elimde bir kasa var zaten ancak linki bırakırsanız bakmak isterim.(Elimde dediğime bakmayın satın almayı planladığım)
İsterseniz siz düşündüklerinizin linkini bırakın, tablolu ve detaylı bir şekilde karşılaştırayım.
Peki kasa olarak ne düşünüyorsunuz? Sıfırdan sistem toplayacaksanız ve bütçe belirtirseniz sistem önerisinde de bulunabilirim.Tamam hocam sağ olun işim bittiği anda atarım.
.![]()
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
.![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Fsp 500-60ahbc 500W 80+ PFC Aktif Power Supply Güç Kaynağı Fiyatı - Trendyol
FSP 500-60ahbc 500w 80+ Pfc Aktif Power Supply Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Corsair VS Serisi VS550 550W 80PLUS PSU | ITOPYA (güzel ama beni biraz aşmakta)
Gönül ister ki bunlardan biri olsun hepsi kaliteli markalar ve modeller önerinizi bekliyorum.
Peki kasa olarak ne düşünüyorsunuz? Sıfırdan sistem toplayacaksanız ve bütçe belirtirseniz sistem önerisinde de bulunabilirim.
PSU ve kasalardan bütçenizin 700-900TL arası olduğunu zannediyorum. Bu bütçede en iyi seçim Sharkoon RGB Flow + High Power performance GD 600W olur.
Bu arkadaş: High Power 600W 80+ Gold (Performance GD) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçePSU'yu anlayamadım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.