Aerocool Mirage 12 ARGB fanların renk tonları neden farklı?

denizkynkk

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2019
Mesajlar
1.009
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yok
Fotoğraftaki gibi üst ve alttaki fanların renkleri farklı, orta ve işlemci soğutucunun rengi olması gerektiği gibi. Buna ne sebep oluyor olabilir? Aerocool'un ARGB Hub'ını kullanıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 1703069167652.png
    1703069167652.png
    604,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraftaki gibi üst ve alttaki fanların renkleri farklı, orta ve işlemci soğutucunun rengi olması gerektiği gibi. Buna ne sebep oluyor olabilir? Aerocool'un ARGB Hub'ını kullanıyorum.
Kırmızı, yeşil, mavi ana renkleri dener misiniz? Eğer ortadaki fan bu 3 ana renkten birini veremiyorsa ara renkleri oluşturamaz farklı renk gözükür.
 
Hocam kırmızı ve yeşilde sorun yok ama mavide üst ve alt fanlar soluk renk veriyor.
1703073267653.png
Evet ledlerde 3 renkte micro led diyotları vardır. Mavi, yeşil, kırmızı renklerde. Led'in durumunu 3 ana rengi verip veremediğine göre ölçeriz. Üç renktede yanıyorsa led sağlıklıdır ara renkleri kusursuz verebilir. Fanlarda halka ledler kullanılır. Mavi de soluk yanıyorsa halka ledlerinizden bazıları mavi rengi veremiyor demektir. Bu da diğer sağlıklı ledlerin yansıttığı ışığın tonunu bozacaktır. Fanların garantisi varsa gönderebilirsiniz.
 
Eki Görüntüle 2058989Evet ledlerde 3 renkte micro led diyotları vardır. Mavi, yeşil, kırmızı renklerde. Led'in durumunu 3 ana rengi verip veremediğine göre ölçeriz. Üç renktede yanıyorsa led sağlıklıdır ara renkleri kusursuz verebilir. Fanlarda halka ledler kullanılır. Mavi de soluk yanıyorsa halka ledlerinizden bazıları mavi rengi veremiyor demektir. Bu da diğer sağlıklı ledlerin yansıttığı ışığın tonunu bozacaktır. Fanların garantisi varsa gönderebilirsiniz.
Tekrardan merhaba, garantiye gönderdim garanti kontroller yapıldı sorun yok deyip geri gönderdi. Acaba başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı