Aerocool VX Plus 750W PSU alınır mı?

400 TL bütçeniz var herhalde.

Bu daha iyi. Aerocool VX serisi çok da iyi sayılmaz. Sırf gidip 750W diye onu almayın. Ucuz PSU'lardan uzak durun.

Tavsiyelerinizi link olarak gönderebilir misiniz rica etsem?

Bütçeniz nedir? Şöyle bir şey olabilir;

400 TL bütçeniz var herhalde.

Bu daha iyi. Aerocool VX serisi çok da iyi sayılmaz. Sırf gidip 750W diye onu almayın. Ucuz PSU'lardan uzak durun.
Şuan kullandığım PSU 550W zaten hocam ama arada pc açılmıyor sanırım yetmiyor MSİ RX 5700 GP OC gereksinimlerinde 750W öneriyor.O nedenle değiştirmek istiyorum.
750'liği alınmaz.

O fiyata kat ve kat daha iyi PSU'lar var. Sanırım 400TL bütçen var.
Evet 400tl ideal teşekkür ederim öneriler için bakıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    21 KB · Görüntüleme: 107
Şu an kullandığınız PSU ne peki? Sorunun PSU'da olduğuna net olarak emin misiniz?

750W alacağına 650W alıp kaliteli model alırsın. 500-550W PSU'nun 400 TL olduğu yerde 750W kaliteli bir PSU'nun 400 lira olması bile kulağa mantıklı gelmiyor.
Doğru hocam bütçeyi max 500 yapabilirim.Corsair spec delta RGB kasa'nın PSU SV550 80 PLUS

Ryzen 5 3500X ve RX580 8 GB ekran kartında Aerocool-VX-PLUS-650W Power ile sürekli 5 dk da reset atma sorunu yaşıyorum. Paraya kıymışken iyi bir Power al sonradan pişman olma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı